str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

10 motive de ce ar trebui să începeți o afacere în 2017

10 motive de ce ar trebui să începeți o afacere în 2017

Nu este necesar să aveți un birou

Statul la birou nu este specific pentru toată lumea. Anul  2017 este considerat prosper și în afara unei încăperi. Spre exemplu, puteți să călătoriți și să faceți poze cu cele mai frumoase locuri sau să predați un set de competențe cu referire la noile tehnologii. Cel mai apreciabil avantaj în afacerea dată este că puteți fi mobil.

O aplicație la telefonul Dvs.

Smartphone-ul poate fi partenerul Dvs. de afaceri. Cu diverse aplicații, puteți automatiza contabilitatea, urmări cheltuielile, gestiona cu clienți, și câștiga un public larg prin intermediul social media și a  publicităților online.

Costuri mici și oportunități considerabile

Se spune că: “Tot ce aveți nevoie este un calculator și o idee.” Puteți fi propriul Dvs. șef, trebuie doar să aveți conexiune la Internet.

Cunoștințele sunt putere

În trecut, proprietarii de afaceri găseau mult mai greu răspunsuri la întrebări, astăzi, puteți găsi sfaturi online despre cum să creați un logo, să construiți o pagină web, și să gestionați salarizarea.

Cele mai atractive dobânzi

Niciodată nu a costat ieftin deschiderea unei afaceri, însă rata dobânzii nu ar trebui să vă sperie. Dacă aveți o ideie de afaceri, nu ezitați să acționați.

Aveți la dispoziție tot accesul

Companiile de multifinanțare stau la dispoziția celor ingenioși să finanțeze lansarea unui nou produs.

Experimente sociale

Social media este cea mai rapidă și cea mai eficientă medodă, care nu doar  ține legătura cu prietenii, ci și cu potențialii clienți. Această metodă ajută antreprenorii să răspândească informația publicului țintă.

Marketing creativ

Prin dezvoltarea relațiilor personale cu clienții, aveți șanse reale să vă creați un nume. Marketingul creativ este acel impuls care captează atenția asupra afacerii Dvs. Este de ajuns să aveți un pachet de hosting și un domen iar pe platforma wordpress să creați un site cumpărînd un template (de exemplu,  de pe themeforest).

Mereu există soluții

Viața este complexă, însă toate preblemele cu care vă confruntați nu sunt decât niște oportunități, niște metode care vă modelează temperamentul pentru a fi mai puternic. Timpul perfect pentru a începe o afacere este atunci când în societate există niște probleme, iar programul Dvs. ajută la soluționarea acestora.

Ce nu faceți acum, s-ar putea să nu se producă niciodată

Treceți peste toate îndoielile, lăsați raționamentul să vă ghideze. 2017 este timpul să acționați, să creați afacerea la care a-ți visat.