str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

3 căi pentru a crește traficul pe website și pentru a construi audiența website-ului tău

3 căi pentru a crește traficul pe website și pentru a construi audiența website-ului tău

Creșterea traficului pe website și construirea unei audiențe fidele este foarte important pentru orice companie ce se respectă și care vrea să comunice cu clienții săi. În acest proces un rol extraordinar îl joacă recutarea unei persoane care va putea avea grijă de conținutul ce se publică pe website. În același timp, este important de ținut minte că conținutul bun poate să nu te salveze dacă nu știi cum să-l valorifici. Pentru a obține un ROI al blogului pozitiv este necesar să știi cum să utilizezi conținutul fain ce îl creezi pentru website. Deci, să începem:

1. Depistează cuvintele cheie

Pentru a înțelege dacă conținutul pe care l-ai scris este valoros pentru motoarele de căutare, doar trage un ochi peste cuvintele cheie cele mai utilizate de Google. Cercetarea cuvintelor cheie și depistarea acestora, este primul exercițiu necesar de efectuat atunci când vă apucați de conținutul de pe website-ul dvs.

Cuvintele cheie trebuie să se regăsească în titluri, în articolul propriu zis, pe rețelele sociale, în titlurile pozelor, deci ORIUNDE. Conținutul relaționat cu cuvinte cheie specifice va avea puterea de a vă aduce mai mult trafic pe website.cum-sa-contruiesti-audienta-website-ului-amplica

2. Blogul trebuie să fie nu numai drăguț, dar și funcțional

Câteodată un blog fain nu înseamnă doar conținut valoros, ci mai înseamnă design responsive, imagini interesante, fonturi mai mari și care diferențiază informațiile importante de cele mai puțin importante.

La fel, nu uitați să structurați informația pe care o plasați pe blog în blocuri. Astfel, cititorului îi va fi mai simplu să se orineteze în spațiul website-ului și, cu siguranță, va reveni.

3. Utilizează Social Media

Orice articol ce apare pe blogul website-ului tău, trebuie automat să apară pe toate rețelele sociale pe care le administrezi: Instagram, Twitter, Facebook, Pinterest etc. La fel, puteți să le republicați mai târziu, pentru a vă asigura că această informația a ajuns la mai mulți utilizatori.

Construindu-vă trafic pe blog și audiență loială poate să vă ia mult timp, dar cel mai important că puteți efectua acest lucru fără a investi milioane de dolari. Dacă conținutul este de calitate înaltă și dacă vă ocupați de promovarea acestuia, atunci vă este asigurat un flow calitativ de trafic pe website și, astfel, veți fi asigurați că pe termen lung vă veți construi o audiență fidelă de clienți.