str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

3 elemente importante pentru SEO

3 elemente importante pentru SEO

Orice website ce este prezent pe online sau mai mult își dorește să vândă produsele sale în mediul digital, trebuie să știe cum să se diferențieze sau cum să optimizeze pagina web, pentru ca aceasta să apară pe primele poziții în motoarele de căutare. Evident, că acest lucru nu este foarte simplu de efectuat, pentru că există un șir de algoritme Google pe care trebuie să le urmați pentru a vă crește popularitatea website-ului în motoarele de căutare. Iată de ce în articolul de mai jos, vom discuta despre 5 elemente importante pentru a face optimizarea website-ului. Care sunt acestea aflați mai jos.

Fie că este vorba de optimizare internă sau externă, vă invităm să aveți grijă de următoarele elemente cheie când apelați la servicii SEO:

– Optimizați pagina

Aici trebuie să tratați cu mare grijă elemente precum: cuvintele cheie, meta-tagurile, meta descrierile, tagurile h1 și verificarea informației ca să nu se dubleze. Având grijă de aceste componente vă încadrați în algoritmul de calcul Google  după care acesta decide pe pagină să se afișeze conținutul dvs.

– Căutați cuvintele cheie potrivite pentru website-ul dvs

Cea mai bună metodă pentru căutarea cuvintelor cheie este utilizarea Google Planner. Introducând acolo domeniul dvs de activitate sau produsele pe care le vindeți puteți obține rezultate uluitoare și puteți afla care cuvinte relaționate sunt cele mai căutate pe motoarele de căutare. Alegeți cuvintele potrivite pentru afacerea, website-ul sau compania dvs și plasați-le în texte în titluri pentru ca website-ul dvs să fie indexat cu succes de către Google.

elemente_SEO

– Optimizați-vă tehnic website-ul

Vă întrebați probabil cum este posibil de realizat acest lucru. Foarte simplu. Concentrați-vă atenția pe fiecare element al paginii oricât de mărunt nu ar fi acesta. Verificați codurile. SEO la nivel tehnic include câteva componente importante cum ar fi: depistarea IP-ului, viteza cu care rulează un website, dar și codurile de răspuns 301 sau 301.

Dacă sunteți în căutarea de servicii SEO profesioniste, vă invităm să accesați pagina SEO Monitor, cu siguranță veți găsi răspunsuri la multe întrebări.