str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

3 modalități cum să-ți promovezi ieftin website-ul pe online

3 modalități cum să-ți promovezi ieftin website-ul pe online

Ai un website, o afacere, un produs pe care îl promovezi pe online? Ar fi foarte binevenită posibilitatea de a-ți promova website-ul, dar nu știi exact ce metodă să utilizezi? Îți venim în ajutor cu 3 modalități interesante, dar și ușor de aplicat pentru a-ți mări traficul pe website, a-ți crește vizibilitatea companiei tale și a fi mai aproape de clienții tăi. Metodele cele mai potrivite îți vor servi drept suport, iar ca rezultat îți vei promova brandul și astfel vei atrage fie clienți fideli, fie potențiali clienți.

prmovare_website

Deci, începem?

  1. Obține recomandări de la persoane cunoscute sau care au un larg cerc de cunoscuți.

    În general recomandările sunt foarte utile și de cele mai multe ori, sunt cele mai de încredere metode de a promova orice. Clienții sunt mult mai deschiși să-ți cumpere produsul, dacă citesc recomandări de la persoane reale. Astfel, încrederea în brand crește și e mult mai simplu să procuri

  2. Creează-ți pagini pe rețelele sociale și grupuri pe linkedin și facebook.

    Fii activ pe online, demonstrează grijă față e clienții tăi și transmite mesaje potrivite. Comunică cu ce se ocupă brandul tău, comunică de ce-ți pasă și fii mereu în trend.

  3. Creează video pentru Youtube.

    Depinde de ce fel de companie ești, dar niciodată un vlog nu încurcă nimănui pentur promovare, mai ales dacă conținutul este calitativ. Plus, motoarele de căutare ar putea fi mult mai intereate de tine, dacă te afirmi pe canale atât de variate.

Mai sus, v-am prezentat 3 modalități, asta nu înseamnă că nu mai există căi suficient de bune pentru a-ți promova necostisitor website-ul, dar despre ele îți vom povesti într-un nou articol.

Urmărește-ne și profită de posibilitatea de a obține cele mai fierbinți oferte ale verii.