str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

3 motive să procurați un certificat SSL pentru website-ul dvs

3 motive să procurați un certificat SSL pentru website-ul dvs

Protejarea datelor confidențiale pe online este mai mult decât importantă, e mai bine zis primordială. Un certificat SSL potrivit vă poate proteja pe bună dreptate website-ul împotriva răufăcătorilor și împotriva roboților care sunt deschiși pentru a vă fura date cu caracter personal, parole, date ale cardului. Tocmai de aceea, am hotărât în articolul de astăzi să vă prezentăm 3 motive serioase care o să vă dea de înțeles de ce este atât de important să procurați și să instalați un certificat SSL pentru website-ul pe care îl rulați.

  • Informația pe care o plasați dvs sau clienții dvs pe website nu va fi vulnerabilă la tot felul de atacuri.

    Asta ar însemna că cybercriminalii nu vor putea să intercepteze datele în tranzit. Roboții și hackerii, de obicei, atacă linkurile slabe care nu sunt protejate sub nicio formă. Mai recent, hackerii au descoperit cu să intercepteze date e tot felul în momentul în care datele sunt în tranzit, între destinații, și această amenințare va continua să persiste, cel puțin până în momentul în care organizațiile vor face ceva pentru a preveni aceste atacuri.

  • Clienții vor avea mai multă încredere în afacerea dvs.

    Securizarea este unul dintre elementele cheie ale oricărui business. Iar în momentul în care organizațiile creează și găsesc soluții potrivite precum achiziționarea certificatelor SSL, înseamnă că le pasă de clienții și de păstrarea  relațiile pozitive cu aceștia. Când un client vede că un website are protecție SSL, el sau ea va avea mult mai multă încredere în afacerea dvs și va ști cu siguranță că datele și informațiile sunt protejate corespunzător.

  • Brandul dvs va avea de câștigat pe termen lung.

    Atunci când un client are încredere într-o afacere și în mecanismul acesteia de securitate, ei se vor simți mult mai atașați față de un brand. Asta ar însemna că clienții fideli vor promova brandul și îl vor recomanda și altor persoane. În zilele noastre, securitatea efectivă este unul dintre elementele cheie ce va contribui la creșterea credibilității unui brand.

Deci, dacă sunteți în căutare de servicii calitative de securitate a website-urilor, vă rugăm să treceți cu ochiul peste oferta Amplica.

protectie-SSL