5 motive de ce să alegi domeniul. MD!

domenii.md

Fiecare companie are nevoie de un site, care consta dintr-o adresă online care este numită domeniu web. Cei care nu au un site, pierd în fiecare zi zeci de clienți potențiali.
Fie că ai deja un domeniu sau încă nu, cea mai potrivită alegere este zona .MD, dacă site-ul este destinat pieții locale din Republica Moldova.

Compania de hosting Amplica vine cu soluții optime la înregistrarea și menținerea domeniilor .MD într-un mod rapid, comod și simplu.

Vezi 5 motive că să alegi domeniul .MD la Amplica:

1. Economisești timpul Poți verifica dacă domeniul dorit este liber printr-un simplu click. Accesează site-ul și verifică dacă domeniul dat este disponibil și Imediat îl poți înregistra sau rezerva direct pe site.

2. Ai mai multe metode de plată online. Ne gîndim la comoditatea fiecărui client, de aceea am asigurat mai multe metode de achitare a serviciilor de domenii. Poți achita cash la oficiul companiei sau prin transfer bancar, filialele Victoriabank,de asemenea Paypal, Visa, MasterCard, Webmoney sau Yandex Money.

3. Ai suport tehnic profesionist și rapid, care răspunde în maxim 50 secunde ca să-ți rezolvăm comod și inteligent orice problemă apărută la administrarea domeniului. Ești anunțat preventiv despre reînnoirea domeniului tău astfel nu va fi nevoie să ții cont cînd expiră perioada activă a domeniului și nu te vei „trezi” cu site-ul dezactivat.

4. Ai interfață de administrare comodă. Oferim varianta cPanel a panoului de administrare care îți oferă posibilitatea de a administra comod site-ul tău. cPanel este atît de ușor că permite și unui începător să administreze eficient site-ul.

5. OFERTĂ SPECIALĂ: Dacă pînă pe data de 15 iunie 2014 pentru cei care își doresc un site și înregistreaz sau migreazădomeniu. MD, primiți în cadou de la 3-12 luni de hosting gratuit pentru orice pachet de hosting+domen.md ales.