str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

5 Motive să creezi un site web chiar dacă nu ai o afacere.

5 Motive să creezi un site web chiar dacă nu ai o afacere.

Să ai un site web este o metodă ușoară de a aduce ceva de care ești pasionat în atenția publicului și să interacționezi cu persoanele de pe tot globul pământesc care apreciază interesele și talentul tău. Este de asemenea profitabil – uneori financiar, dar de fiecare dată personal. Partea cea mai interesantă este că nu trebuie să te clasezi în vârful rezultatelor de căutare, dacă nu ai o afacere. Alte momente importante decât să cunoști câteva tehnici de bază despre siguranța web este că trebuie să fii tu însuți.

Chiar dacă crezi că nu ai nimic important să spui, sunt șanse mari că greșești. Aici sunt 5 idei rapide care să te ajute să lansezi un site începând cu ziua de mâine, chiar dacă nu ai o afacere.

  1. Blog pentru mămici

Scrie un blog despre experiența ta în calitate de mămică. Scrie articole despre lucrurile pe care le-ai învățat, experiențe sau ține o evidență a creșterii copilului tău cu poze. Familia ta va adora acest album detaliat al copilului, iar străinii pot beneficia citind și învățând din experiențele tale.

Amplica are acum o reducere de preț pentru domenul .mom. Click pe imagine pentru detalii.

  1. Căsătoria ta

Memorizează acestă zi specială și toate detaliile acesteia cu un blog de nuntă. Poți să spui istorioare despre cum v-ați întâlnit, despre ziua logodnei și despre progresul planificării nunții. Desigur, când ziua cea mare vine, postează poze cu orice – de la sărutul cel mare până la aranjamentul de masă. Oamenii iubesc să vadă ideile altor cupluri și să ia parte la bucuria căsătoriei lor.

  1. Cv-ul tău în detalii

Postând CV-ul tău detaliat pe un site web este o metodă modernă pentru a permite potențialilor angajatori să învețe puțin mai mult despre tine în mediul unde te simți tu confortabil. Aceasta, de asemenea, te va ajuta să te evidențiezi din mulțimea de alți candidați. Sigur, poți utiliza și LinkedIn drept un CV online, dar arătând mai mult din personalitatea ta, stilul de a scrie, și în special că tu ai aptitudinea să creezi propriul site web- îți va oferi un avantaj.

  1. Foto, chiar dacă ești amator

Ești pasionat de fotografie?  Chiar dacă faci câteva poze pe zi (și da, și chiar dacă sunt numai pe dispozitivul tău mobil), plasează pozele online ca alții să le vadă. Nu uita să le protejezi cu dreptul de autor, dacă ești îngrijorat ca alții să nu le folosească. Verifică Creative Commons pentru o licență gratuită unde tu poți controla cine poate folosi imaginile tale și cum.

Pentru un nume domain .photography, fă click pe imagine. Acum Amplica oferă un preț special de 4.99 $!

  1. Opinii

Oamenii iubesc să citească ce alți gândesc despre articolele care planifică să le cumpere. Începe un site de opinie despre produsele cu care ești familiarizat și experimentează împărtășindu- ți opinia. Chiar dacă sunt cărți, filme sau produse de frumusețe pe care le-ai procurat. Cineva poate va dori să citească opinia ta.

Internetul este vast și nu are limite cu privire la informația care o poate conține. Dacă dorești să începi un site web să știi că există întotdeauna o piață pentru cititori. Doar asigură-te că alegi un subiect care îți place mult așa ca fără eforturi să poți continua pe termen lung.