str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Actualizare Plugin Website

Pluginurile pe care le folosiți fie pentru website-urile contruite pe platforme cum ar fi WordPress sau Joomla au așa numitele pluginuri care vă facilitează zi de zi usabilitatea și accesibilitatea website-ului. Pluginurile sunt acele aplicații care vă vin în ajutor ori de câte ori aveți nevoie de a adăuga anumite butoane, calendare, formulare de aplicare, formulare de contact, pentru a modifica interfața website-ului dvs, dar și interfața de afișare.

Orice companie e interesată de modernizarea blogului sau website-ului pe care îl întreține și cu siguranța că utilizeaza pe scara largă pluginurile. Dacă dvs vă numarati printre cei care favorizați instalarea acestor aplicatii și utilizarea lor la maximum, iar acum sunteți în impas pentru că aveți nevoie să le actualizați, noi vă putem ajuta. Serviciile noastre de actualizare a pluginurilor website includ:

1. Analiza minuțioasă a blogului sau website-ului dvs pentru ca să descoperim ce pluginuri sunt învechite, funcționează incorect și încetinesc viteza de mișcare a paginilor dvs web;

2. Actualizarea propriu-zisă a pluginurilor;

3. Testarea funcționalității acestor pluginuri, pentru a ne asigura că toate funcționează așa cum se cuvine.

Actualizarea pluginurilor pe wesbite-ul dvs o să vă scape de o mulțime de probleme, iar experiența pe care o vor trăi clienții dvs atunci când vă vor accesa website-ul va fi una cu mult mai plăcută, tocmai din acest motiv credem că merită să investiți o parte din resursele dvs pentru a nu prejudicia optimizarea, viteza de funcționare și uzabilitatea website-ului pe care îl administrați.

Amplica este alături de dvs în orice moment, la orice oră. Suntem bucuroși că vă putem ajuta și că putem să vă oferim servicii nu numai necesare, dar și moderne ce țin pas cu tehnologiile de ultimă oră.

Solicită acest serviciu

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Alte detalii