Acum la Amplica puteți înregistra subdomenii de tipul el.md și ea.md

facebook_cover копия

Ai o afacere cu un public țintă clar sabilit de gen masculin sau feminin, și ai dori să atragi clienții interesați care vor face achiziții? O soluție bună  în acest sens este alegerea sudomenului el.md sau ea.md. Compania de hosting Amplica este unica din Moldova care înregistrează subdomenii precum el.md și ea .md.

Dacă ai un proiect, afacere sau blog personal specific bărbaților sau femeilor atunci aceste  subdomenii vor fi mai atractive  și mai ușor de perceput de către publicul țintă.  Spre exemplu  cravatepentru.el.md sau accesoriipentru.ea.md sunt nume de domenii  ușor de memorat, atractive și specifice pentru  femei sau bărbați.

Aceste subdomenii  pe lângă aceasta sunt foarte avantajoase ca preț și scop propus și permit să fiți perceput ca din zona .md cu cheltuieli mici, dar cu rezultate maxime.

Alegerea unui  nume de domeniu potrivit  este primul pas către succesul afacerii, cu cît este mai clar din denumire ce oferiți si pentru cine cu atît  mai mare va fi rata de accesări și atragerea publicului țintă.

Successul depinde de alegerile corecte! Alege subdomeniu el.md sau ea.md și afacerea ta va prospera!

comanda acum