[:ro]

Amplica prestează cele mai utile servicii la care v-ați gândit vreodată. Cu ajutorul nostru, ajustarea și modificarea codurilor CSS, JS și HTML vor avea loc cât ai clipi din ochi. Tot ce trebuie să faceți este să ne contactați, iar de restul vom avea grijă noi.

Înainte de a trece la ce se va întâmpla după ce veți contracta serviciile noastre, haideți să vedem ce înseamnă HTML, JS și CSS, în așa mod veți fi siguri dacă prestăm serviciile exacte de care aveți nevoie.

1. HTML este un limbaj, care este utilizat pe larg pentru crearea paginilor web ce pot să fie afișate cu cea mai mare ușurință într-un navigator. Website-urile pot fi construite pe mai multe platforme: WordPress, Joomla, dar pot fi construite într-un limbaj mai complicat numit HTML.

2. CSS sunt standarde sau modalități de editare a codurilor, documentelor HTML. Pe lângă aceasta nu demult s-au dezvoltat și codurile CSS3 care sunt o versiune îmbunătățită și care permit dezvoltarea noilor concepte în webdesign.

3. JS sau Java Script este un alt limbaj de programare pentru a face paginile web funcționale. Acest limbaj se aseamănă destul de mult cu limbajul C.

Deci, dacă sunteți în căutarea unei companii care ar putea să vă ajute să ajustați să modificați coduri în HTML, CSS sau Java Script, puteți să vă considerați un norocos. Sunteți exact unde trebuie. Specialiștii noștri în limbaje de programare vor depune tot efortul pentru a rezolva problemele sau dificultățile cu care vă confruntați. Echipa noastră vă va seta foarte grijuliu fiecare cod. O să ne consultăm în permanență cu dvs, pentru ca să fiți sigur că serviciile de care beneficiați sunt cele mai calitative și mai profesioniste.

Mai stați, vă mai gândiți? Accesați pagina contacte și luați legătura chiar acum cu noi.

Solicită acest serviciu

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Alte detalii

[:]