str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Alege un pachet de hosting nelimitat și beneficiază de -16% reducere!

Alege un pachet de hosting nelimitat și beneficiază de -16% reducere!

Pentru că e sfârșit de primăvară și pentru că vrem să profitați la maximum de timpul primăvăratic și de dispoziția bună, Amplica vine cu vești excelente pentru dumneavoastră. Acum la alegerea unuia dintre pachetele de hosting nelimitat de la Amplica până pe data de 31 mai beneficiați de o reducere în valoare de -16%.

 Cele două pachete de hosting nelimitat: Unlimited One și Unlimited Full vin să vă ajute să vă întrețineți website-ul la prețuri mai mult decât potrivite. Fie că e vorba de lansarea unui nou website și aveți nevoie de servicii de hosting, fie că aveți un website mai vechi, alegerea unui pachet de hosting nelimitat este o decizie mai mult decât bună. De ce? Descoperiți un pic mai jos, în plus, veți beneficia de un șir de avantaje frumoase.

Pachetul Unlimited One se va potrivi perfect pentru dvs dacă nu aveți nevoie de un număr nelimitat de conturi FTP și de baze de date MySQL. Acest pachet vă oferă spațiu pe disc nelimitat, subdomeniuri nelimitate, 1 domen și conturi de email nelimitate.

Cel de-al doilea pachet Unlimited Full este perfect pentru companiile care operează cu fișiere mari, cu informații multe și abundente, cu înnoiri zilnice ale website-ului cu fotografii, video sau alt tip de conținut care necesită mult spațiu, cum ar fi: website-urile fotografilor, agențiile digitale, de marketing, de traduceri etc. Acest pachet vă oferă totul absolut nelimitat: spațiu pe disc, conturi FTP, conturi de email, domenuri și subdomenuri.

Indiferent de tipul de website pe care îl administrați un pachet de hosting Unlimited vă va ajuta foarte mult. Veți deține un website super funcțional, un website mai rapid și n-o să vă mai faceți griji în legătură cu spațiul pe care îl aveți la dispoziție să-l utilizați. Astfel, nu numai că veți prinde oportunitate de a beneficia de servicii nelimitate de hosting, dar veți mai obține și o reducere frumoasă de -16%.

Nu mai stați pe gânduri, aveți timp până pe data de 31 MAI să profitați de cea mai primăvăratică oferta de hosting din anul acesta. Pentru orice fel de întrebări, vă rugăm să ne contactați, vom fi bucuroși să vă ajutăm și să vă ghidăm oricând în lumea hosting-ului web.

Comandați acum, utilizînd codul promoțional: unlim16 sau faceți click pe unul din pachetele de mai jos, la ele a fost deja aplicată reducerea de -16%.

UNLIMITED ONE


71.99 € / an
60.47 € / an

  • Domenii:
    Pachetul este destinat pentru 1 site.
  • 1
  • Spațiu pentru site:
    Mărește numărul de vizitatori fără grijă.
  • Nelimitat

Oferta expiră în: [waiting name=”unlim-16″]