str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

AMPLICA HOSTING susține ideile de business din domeniul IT la Startup Weekend

În perioada 31 mai – 2 iunie Compania de Hosting Amplica a fost în calitate de partener la cel mai așteptat eveniment IT din această vară – Startup Weekend Moldova. La acest eveniment au fost prezenți participanți din domeniul IT și marketing care au implimentat idei de business în doar 54 de ore.

Compania Amplica a participat la cea de-a IV-a ediție a evenimentului Stratup Weekend care presupune să dezvolți o idee de business într-un timp limitat și îndeamnă pe cei care caută cofinanțator sau o echipă să participe la evenimentul următor. Participanții au avut posibilitatea de a obține îndrumări și feedback-uri valoroase ai antreprenorilor, invitați în calitate de mentori precum: Emanuel Martonca – ThinSlices (Romania), Roman Știrbu – Simpals (Moldova), Douglas Griffith – USAID CEED II (USA), Rostyslav Chayka – GameDev Conference (Ukraina).

Participanții au primit domenii web gratuite, iar finaliștii premii în formă de certificate de valoare pentru serviciile de Hosting Shared și VPS din partea companiei de hosting Amplica. Aceasta a susținut și a facilitat posibilitatea de a dezvolta ideile de business imediat în online. Deasemenea la evenimentul Startup Weekend Moldova printre parteneri au fost și Orange Moldova, proiectul USAID CEED II, Garage Simpals, ATIC, Granat și alții.

Pe site-ul companiei puteţi procura servicii de web hosting pentru site-uri, înregistrare și menținere domenii webcertificate  SSL ect.

[widgetkit id=332]