În data 26-27 aprilie, Compania Amplica Hosting a participat la BizPower, primul și cel mai mare eveniment de business din Republica Moldova menit să dezvolte mediul de afaceri din țară prin împărtășirea de experiență, transfer de cunoștințe și know-how.

Compania de hosting Amplica se numără printre cei 30 de parteneri sociali-responsabili, care a asigurat o bună prezență online a site-ului www.bizpower.md.  Printre partenerii evenimentului au fost și Raiffeisen Leasing, Centru BMW, site-ul de știri Unimedia, canalul de televiziune Jurnal TV, agenția de publicitate Imago, clubul de fitness Alexia Club, federația de tineri lideri și antreprenori JCI Chișinău, Aqua Uniqa, rețeaua Linella etc. Organizatorii evenimentului au fost compania de de consultanţă în afaceri Magenta și compania de traninguri internaționale Evenda.

 În cadrul conferinței au evoluat 50 de speakeri, specialiști din Moldova, cît și din România, Lituania și Elveția, care timp de 2 zile  au vorbit pe diverse teme, de la Marketing, Vînzări, Producție, Branding corporativ și personal, pînă la Logistică, Resurse Umane și Finanțe.

Evenimentul a fost organizat la Leogrand Convention Center, unde în jur de 500 de tineri, au participat la 4 conferințe și 12 workshop-uri. De asemena, au avut ocazia să ia parte la 2 cine de business organizate la Centrul BMW, în cadrul cărora s-au format relații de parteneriat și colaborare dintre oamenii de afaceri din Moldova și tineri dornici să-și dezvolte propria afacere.

Compania de hosting Amplica mulțumește organizatorilor pentru desfășurarea evenimentul  și oferirea de oportunități tinerilor care doresc să-și dezvolte propria  afacere. Evenimentul BIZPOWER este conceput în scopul creării unei platforme de business networking precum și de oportunități de afaceri pentru manageri și antreprenori.

Pe site-ul companiei pute-ţi procura servicii de web hosting pentru site-uri, înregistrare și menținere domenii web, certificate  SSL ect.

[widgetkit id=329]