Amplica susține tinerii antreprenori care vin cu idei ce merită să fie realizate.

Vineri 15 noiembrie s- a dat start la cea de-a V-a ediție a Startup  Weekend  Moldova 2013, eveniment destinat celor pasionați de antreprenoriat, dezvoltare, educație și tehnologii . Evenimentul a durat 3 zile în care echipele trebuiau să prezinte și să lucreze la realizarea  ideilor sale.

Astfel compania de hosting Amplica a venit în ajutor tinerilor atreprenori oferindule reduceri de la 20 % pină la 50 % la domenii și 2 luni de hosting gratuit. Astfel participanții își vor putea mai ușor realiza proiectele sale.

La această ediție au fost prezentate peste 28 de idei dintre care s-au ales 13 la care s-au lucrat.Multe dintre ideile prezentate  erau  drept o rezolvare a unor probleme cotidiene, iar rezultatul cărora ar putea schimba societatea noastră spre bine.

Vă prezentăm echipele  cîștigătoare și ideile lor.

Locul III l-a ocupat proiectul  Social Media Kingdom, care doresc să creeze un spațiu unde companiile care au nevoie de design ar putea să-și expună necesitățile, iar designerii ar putea să răspundă la ele.

Locul II –  l-a ocupat Hashstream, este o platformă unde poți pune un hashtag al unui eveniment , iar apoi să-l urmărești pe toate rețelele de socializare.

Locul I –  l-a ocupat De la țară, care au creat deja platforma pentru a simplifica comerțul pentru oamenii de la țară. Astfel ei vor putea scrie ce produse au, iar cei care intră online să le cumpere.

Sturtup Weekend Moldova se organziază deja pentru a 5 oară, iar compania Amplica deja de 2 ediții consecutive este alături de acești tineri fiind partener al evenimnetului și oferindule serviciile sale.

[widgetkit id=1535]