[:ro]analiza concurentilor recomandari

Analiza concurenților este o etapă foarte însemnată pentru orice companie atunci când își definește strategia de management, pentru definirea strategiilor de marketing, resurse umane etc. Analiza concurenților este la fel de importantă pentru companiile care dețin website-uri. Înainte de a începe aplicarea unor elemente cum ar fi: SEO intern, SEO extern, auditul website-ului, este nevoie în primul rând să analizăm foarte minuțios concurența. Doar știind foarte bine, punctele forte și punctele slabe ale altor website-uri concurente vă veți putea crea o strategie de web care o să vă permită să fiți mai puternici ca forțele dvs concurențiale.

Deci, în momentul în care se purcede la analiza concurenței, se analizează în principiu 4 indicatori care vă vor permite să înțelegeți care este situația concurențială:

  1. Poziții – pentru a vedea cât de puternici sunt concurenții dvs, vom analiza poziția pe care se plasează în motoarele de căutare. Cu cât pozițiile deținute de acestea sunt mai bune, cu atât mai greu va fi de concurat cu aceștia.
  2. Backlinks – se va analiza numărul și calitatea backlinkurilor de pe website-urile concurențiale.
  3. Pagini – numărul de pagini și conținutul acestora este un indicator la fel de important care vă vor permite să vă formați o strategie interesantă.
  4. Viteza – un indicator însemnat pentru utilizatori sau pentru vizitatorii de website-uri. Cu cât viteza de încărcare a unui website și al paginilor este mai mică, cu atât website-ul dvs va fi mai atractiv pentru clienți. E important ca viteza de încărcare a website-ului dvs să fie mai mică decât cea a concurenților.

Deci, dacă vă doriți să beneficiați de analiză minuțioasă a tot ce înseamnă concurenții dvs web, vă invităm să ne contactați. Vom discuta situația, vom analiza website-ul dvs și vom purcede la analiza concurenților. La final vă veți alege cu un raport care o să vă permită să înțelegeți direcțiile unde trebuie să depuneți eforturi pentru a avea succes.

Solicită acest serviciu

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Alte detalii

[:]