[:ro]Marketing Audit

Auditul de marketing este un serviciu necesar practic pentru orice companie ce ține pasul cu tendințele în materie de promovare și marketing. E deja bine știut, că marketingul este un domeniu care la moment ocupă un loc important în ecosistemul oricărei afaceri, iată de ce este atât de important să se efectueze auditul activităților de marketing periodic.

Dacă ar fi să vorbim mai specific despre acest serviciu, este necesar de menționat că acest proces include câteva activități necesare de efectuat pentru a depista problemele la capitolul marketing cu care se confruntă afacerea Dvs:

  • Analiza brandului, a produselor sau a serviciilor pe care le prestezi și a percepției clienților cu referire la acestea;
  • Evaluarea imaginii companiei Dvs;
  • Analiza SWOT a activității de marketing;
  • Evaluarea tendințelor pieței pe care se dezvoltă compania Dvs;
  • Analiza acțiunilor de marketing efectuate de către compania Dvs;
  • Pașii necesari de efectuat pentru îmbunătățirea situației actuale.

La finalul efectuării auditului de marketing veți înțelege foarte bine capitolele la care nu stați tocmai bine și veți fi pregătiți să elaborați strategii de marketing puternice ce ar contribui la creșterea notorietății companiei Dvs, cât și a vânzărilor.

Dacă lucrurile în compania Dvs stau prost la capitolul marketing, dar nu înțelegeți unde greșiți sau dacă pur și simplu vreți să vedeți care sunt punctele care necesită îmbunătățiri în materie de marketing, Amplica vă poate veni în ajutor. Noi vă putem presta acest serviciu într-o perioadă de timp relativ scurtă, cu rezulatate maxime și măsurabile.

Nu economisiți pe lucrurile cu adevărat importante pentru dezvoltarea și creșterea afacerii dvs. Împreună vom contribui la un obiectiv important pentru dvs, dar și pentru noi. Auditul de marketing o să vă vină în ajutor pentru a fi mai eficient în activitățile de promovare pe care le desfășurați, iar nouă, prestarea acestui serviciu, ne va oferi posibilitatea să vă demonstrăm că ținem la clienții noștri și cel mai important, ne ținem promisiunile.

Solicită acest serviciu

Numele (obligatoriu)

Adresa de email (obligatoriu)

Telefon

Alte detalii

[:]