str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Black Friday all the Week – reduceri grandioase pentru clienții noștri actuali și viitori.

Black Friday all the Week - reduceri grandioase pentru clienții noștri actuali și viitori.

site
Sunt tradiții ale altor popoare care foarte natural se înrădăcinează la noi și devin un motiv în plus de bucurie. Una dintre aceste tradiții este Black Friday (Vinerea Neagră), care în America, cu toate că nu este o sărbătoare oficială, este la fel de așteptată ca și Crăciunul, pentru că aduce reduceri nemaivăzute, în toate rețelele de magazine. Apărută în sec. XX, Black Friday, tradițional, are loc în ultima vinere a lunii noiembrie și este precedată de Ziua Recunoștinței, una dintre sărbătorile naționale ale poporului american.

Pentru că ținem mult la clienții noștri, și vrem să le oferim servicii de calitate în condiții avantajoase, care vor servi drept bază pentru un parteneriat fructuos, de lungă durată, ne-am gîndit că o singură zi de reduceri grandioase, e prea puțin. De aceea, Amplica anunță Black Week – o săptămînă de reduceri nemaivăzute la serviciile de hosting.

Fie că ești deja clientul nostru, sau abia ești în căutarea unui hosting de calitate, cu noi ai parte de cele mai bune prețuri și o echipă profesionistă și competentă, care te ajută să găsești soluțiile optime pentru afacerea ta în mediul online.

În Black Week oferim o avalanșă de reduceri la produsele de bază pentru crearea prezenței tale pe internet.

50% reducere la pachetele de hosting.
Amplica îți oferă cel mai eficient sistem de hosting din Moldova, realizat pe servere locale, care asigură viteză înaltă de acces la informații, minimizează riscul de “cădere” a site-ului și oferă posibilitatea de a conecta sisteme de operare sau securitate adiționale. Cu Amplica, hostingul este nu doar calitativ, dar și accesibil, pentru că în Black Week orice pachet e la jumătate de preț pentru comenzile noi, iar pentru clientii existenti, reducerea se ofera la trecerea la un pachet mai mare (diferenta de suma dintre pachete).

50% reducere la VPS.
VPS  (Virtual Private Server) – este soluția potrivită de păstrare a informației, pentru cei care au un volum de informație care necesită și sistematizare. VPS garantează siguranța datelor și accesul rapid. Mai mult ca atît prin intermediul VPS-ului poți crea propriile biblioteci de sistem sau să le modifici pe cele existente, poți adăuga, șterge sau modifica fișiere și cel mai important, poți instala aplicații sau modifica și ajusta programele operaționale existente. Doar în Black Week, poți face o economie semnificativă de buget, beneficiind de o reducere de 50% pentru VPS.

20% reducere la serverele dedicate.
Pentru că știm cît de mult semnifică abordarea personalizată, portofoliul nostru de servicii include și servere dedicate care permit utilizarea resurselor de care ai nevoie și adaptarea acestora conform necesităților tale. Serverele dedicate activează în baza unor conexiuni la internet cu o viteză foarte mare, pentru ca să poată asigura buna funcționalitatea a celor mai complicate și grele site-uri. În plus, ele sunt monitorizate 24/24, 7/7 de un protocol specializat, care asigură reacția promptă a echipei de asistență tehnică. În Black Week ai parte de un produs customerizat la un preț personalizat, cu 20% reducere.

80% reducere la certificatele SSL.
Cel mai important aspect al activității noastre este siguranța datelor. Pentru a garanta siguranța clienților noștri oferim certificate SSL, care asigură identitatea unui site web, integritatea mesajelor și criptarea datelor confidenţiale pe timpul tranzacțiilor online. Un site web cu certificat SSL are o reputație bună, pentru că garantează siguranța datelor utilizatorului și este în topul preferințelor motorului de căutare Google. Acum poți procura siguranța la un preț nemaivăzut de accesibil, beneficiind de reducerea de 80%, accesibilă în Black Week.

La Amplica știm că toți clienții trebuie răsplătiți – cei existenți pentru loialitate, iar cei noi pentru încrederea acordată. Black Week este o săptămînă de recunoștință pentru alegerea voastră. Nu ratați ocazia și beneficiați de reduceri fabuloase la hosting de calitate.