Black Friday devine black November. Amplica oferă 50% reducere pentru hosting și reselling

Black Friday Amplica

Nu așteaptăm ultima vineri a lunii noiembrie pentru a propune noi reduceri. Începând cu prima zi a acestei luni, Amplica oferă clienților săi o reducere de 50% OFF pentru serviciile de hosting și reselling.

Hosting-ul oferit de Amplica este rapid, calitativ și sigur pentru site-ul dumneavoastră. Viteză mare de acces și serviciul back-up oferă site-ului o prezență online fără întreruperi, iar o funcționalitate 24/24 vă asigură un număr în creșetere de clienți fideli.

AMPLICA oferă planuri de hosting pentru reselling. Resellingul este un serviciu foarte avantajos pentru cei care înțeleg și știu cum se lucrează cu acesta. Acesta vă oferă posibilitatea de a revinde hosting și a vă crește profiturile fără de restricționări din partea furnizorului. Resellingul se recomandă pentru bloguri, e-shopuri, necesități corporative sau, pur și simplu, în interes personal. Avantajele sunt sigure- costuri mai mici, panouri de control pentru fiecare client în parte și posibilitatea de administrare a resurselor după propriile necesități


Nu așteptați Black Friday, profitați de reducere începând cu primele zile ale lunii noiembrie. Prindeți oferta de 50% OFF și investiți eficient în hosting.

COMANDĂ HOSTING sau COMANDĂ RESELLING