Black Friday la Amplica a trecut cu brio!

kowalskibf

Vinerea Neagră sau Black Friday reprezintă un excelent prilej pentru consumatori de a profita de reducerile comercianților. Și compania Amplica cu această ocazie a oferit o reducere de 50 % la comandarea și la prelungirea serviciile de hosting, hosting resseling și înregistrare domenii.
Pentru a face cunoscută această ofertă a fost inițiată o campanie de bannere publicitare și de asemenea au fost inștiințați toți clienții existenți.
În acest context clienții nu s-au lăsat așteptați, pentru ca să nu piardă această unică ofertă, și nu au ezitat să procure servicii noi , dar și să le prelungească pe cele deja active.
Astfel în data de 29 noiembrie 2013 s-au inregistrat achitări aproape triplu decît în campaniile obișnuite.
Nu a trecut fără vedere ziua reducerilor și în rîndul clienților noștri care erau uimiți de reducerile oferite și totodată mulțumiți că au putut profita, astfel au mai procurat și servicii noi , dar au prelungit cele deja active.
Noi dorim să importăm această tradiție americană și în compania noastră, deci în fiecare an în ultima vinere din luna noiembrie, vom sărbători Vinerea Neagră!
Surprizele vor fi cele mai neașteptate,urmăriți ofertele noastre!