str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Blog


5 sfaturi pentru a creea un site de succes pe WordPress

Dacă dorești să construiești site-ul în mod corect, aceasta  implică mai mult  decât alegerea unui șablon frumos, selectarea companiei de hosting  și apoi să apeși butonul „Publică”. Deși sistemele de gestionare a conținutului web, cum ar fi WordPress, fac o treabă bună oferind resurse care ușurează crearea și punerea în funcție a siteu-lui tău, o planificare din timp ar trebui să fie o parte de bază a procesului de creare a site-ului. Mai jos găsești cinci lucruri pe care le poți  face pentru a planifica cu succes site-ul înainte de a fi creat în WordPress.

Care e motivul pentru care-ți dorești un site?

Gândește-te la scopul noului site. Ai nevoie de un site web pentru afacere? Pentru hobby?  Încerci să vinzi  produse online și trebuie să creezi un site e-commerce care să accepte plăți online, să proceseze comenzi? Sau poate vrei să începi un blog?…

Continue Reading


Cum hostingul partajat afectează pozițiile SEO?

Alegerea hostingulu potrivit este o decizie foarte importantă pentru site-ului Dvs. Un pachet sau un plan de hosting cu parametri necorespunzători necesităților site-ului va îngreuna procesul de urcare a site-ului în clasamentul Google. Dacă optați pentru un pachet de găzduire comună (Shared web hosting), acesta nu va afecta semnificativ poziția SEO a site-ului, dar este nevoie să țineți cont de o serie de factori. Mai jos găsiți răspunsul la întrebarea cum hostingul partajat poate afecta clasamentul pentru motoarele de căutare și care sunt factorii de bază asupra cărora acesta acționează.

Continue Reading


Suportul tehnic – un capriciu sau o necesitate în alegerea providerului de hosting?

Atunci când alegem providerul de web hosting este important să analizăm nu doar caracteristicile acestuia și nici să ne lăsăm ispitiți de un preț redus.  Chiar dacă pachetul de hosting are un spațiu, o viteză de încărcare sau o limită pe bandă bună, funcționalitatea site-ului poate fi afectată de anumite probleme. Ele apar în mod invebitabil, trebuie să fiți conștienți de asta, și tocmai de aceea este important ca compania de la care procurați hostingul să aibă un suport tehnic 24/24 într-adevăr funcțional, rapid și de servciu la orice oră.

Continue Reading


Google prioritizează site-urile cu versiune mobilă. Indicații pentru adaptări și linkuri utile pentru programatori.

Încă din noiembrie 2016 Google anunța că și-ar dori să înceeapă prioritzareasite-urilor care au versiunea mobilă cu un design user friendly în defavoarea site-urilor cu o vesiune tradițională desktop. Google se ține această promisiune, deoarece deja pune în aplicare această nouă metodă de prioritizare pentru o bună parte dintre site-uri. La drept vorbind, această mișcare are sens, având în vedere faptul că tot mai mulți oameni caută în mod constant informații de pe telefoanele lor. Când nu sunteți la un computer, este mai ușor să scoateți telefonul din buzunar pentru a căuta ceva, nu?

Toți am trecut prin momentul când, căutând ceva pe Google de pe telefon, în sfârșit găsim informația de care avem nevoie și încărcarea conținutului începe să dureze o veșnicie atunci când accesăm un desktop site. Schimbarea spre indexarea primară a versiunei mobile va asigura că acest lucru nu se va întâmpla la fel de des. În mod tradițional, sistemele crawling și clasament  Google analizau doar aspectul desktop standard al unui site Web. De acum încolo, nu va mai fi la fel.

Continue Reading


Amplica recomandă: Top 10 trenduri a evoluției digitale în 2018 conform revistei Forbes

Anul trecut experiența utilizatorului (UX), datele mari, mașinile inteligente – și, desigur, schimbarea însăși – s-au dovedit a fi mari jucători în peisajul de afaceri. Pe măsură ce intrăm în 2018, asistăm la adeverirea unor tendințe care vor fi cele ce vor dicta online-ul din acest an. Vă prezentăm o listă cu top 10 tendințe citate de Forbes.com.

1-4. IoT ne va impinge la margine – literalmente (IoT, Analytics, Edge, 5G)

Un lucru pe care l-au observant cei de la Forbes.com în a pune această listă împreună este faptul că IoT a continuat să apară sus, în mod repetat. Acesta este motivul pentru care și-a găsit drumul spre vârf. Gartner estimează că mai mult de 8,4 miliarde de “lucruri” se află pe internet astăzi, în creștere cu peste 30% de acum un an. Cu toate acestea, numai IoT este doar începutul. Nu este atât de mult despre lucruri, ci mai degrabă ce facem cu aceste lucruri odată ce acestea sunt conectate și ne furnizează date. Trei dintre principalele tendințe – revoluția de analiză, calculul marginal și procesarea celulelor 5G – toate sunt conduse de IoT în centrul lor. De fapt, IDC estimează că până la 40% din toate calculele vor avea loc la margine în următorii câțiva ani. Din acest motiv, tendințele 1-4 se bazează pe IoT.

Continue Reading


Pagina 1 din 3512345...102030...Ultima »