Vara este sezonul cu cele mai mari cheltuieli: ieșiri în oraș, călătorii de vacanță, reparații casă, distracții și multe alte cheltuieli imprevizibile. Compania Amplica te remunerează pentru cheltuielile făcute în vara aceasta și te premiază cu bonusuri generoase.

Compania Amplica premiază clienții existenți și cei noi! La suplinirea contului de pe www.amplica.md în perioada 22 iulie – 16 august 2013 nu mai puțin de 50 euro primești bonus în mărime de 20% din suma plății.

Acești bani pot fi folosiți la achitarea oricărui serviciu al companiei noastre, de la înregistrarea domeniilor (inclusiv domeniu .MD) și hosting shared, pînă la comandarea și amplasarea de servere virtuale –VPS, certificate SSL și altele)!

Cu cît este mai mare suma, cu atît mai mare bonusul!

Exemplu:

Îți suplinești contul de hosting cu 100 euro și compania Amplica te premiază cu un bonus de 20 euro. În total, ai 120 euro activi pe contul de hosting pe care îi utilizezi la achitarea oricăror servicii Amplica.

Termeni și condiții:

  •     Bonusurile le primesc proprietarii conturilor de hosting Amplica care își suplinesc contul în perioada 22 iulie – 16 august 2013.
  •     Achitarea o poți face în euro sau în lei.
  •     La promoție pot participa atît persoanele fizice, cît și persoanele juridice.
  •     La promoție pot participa atît clienții existenți, cît și cei noi.
  •     Bonusul din promoție se adaugă în contul dvs timp de 24 ore din momentul plății.

 Grăbește-te! Promoția este limitată.

 Vezi serviciile Amplica