str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Ce este SEO și de ce avem nevoie de acest serviciu?

Ce este SEO și de ce avem nevoie de acest serviciu?

SEO este o tehnică eficientă și utilă care poate propulsa un website pe prima pagină ale motoarelor de căutare, fie Google, Yahoo sau Bing. Este un serviciu aflat la mare căutare din considerentul că acum când concurența dintre website-uri s-a intensificat și când zilnic apar milioane de site-uri noi e greu să ții piept acestei competiții fără instrumente testate și potrivite. În articolul de mai jos vom descoperi ce este SEO, ce tipuri de SEO există și de ce e important să utilizăm acest serviciu.

Deși mulți consideră SEO ca fiind un domeniu relativ nou, acesta este din ce în ce mai relevant pentru industriile care se transferă pe online. Orice website are nevoie de aceste servicii, pentru că fără vizibilitate pe online este foarte greu să te promovezi și să atragi noi clienți. Primele poziții în Google sunt foarte importante, iar statisticile arată foarte clar că de obicei foarte puțini utilizatori accesează alte pagini decât prima.

Optimizarea SEO poate se efectuează prin două căi:

1. Optimizarea internă – această include măsuri legate exclusiv de partea internă a website-ului cum ar fi: titlurile, descrierea site-ului, imaginile și optimizarea acestora, creșterea vitezei de încărcare a website-ului, eliminarea erorilor, utilizarea cuvintelor cheie relevante și îmbunătățirea legăturilor din interiorul acestuia. Dacă ar fi să vorbim în termeni mai generali, SEO intern înseamnă îmbunătățirea experienței de utilizare a unui website.

2. Optimizarea externă – cred că v-ați dat deja bine seama că optimizarea externă ține de toate metodele aplicate în afara website-ului, cum ar fi: numărul, calitatea legăturilor care direcționează către website-ul analizat, prezența vădită pe rețelele sociale cum ar fi Facebook, Twitter, Instagram, autoritatea surselor pe care sunt plasate aceste legături.

Oricine este conectat la tot ceea ce înseamnă digital are nevoie de SEO, orice companie, afacere globală, pentru că astfel aveți șanse mult mai mari să vă bucurați de popularitate și credibilitate din partea vizitatorilor. Vedeți aici ce oferte vă oferim noi pentru a avea un website optimizat, rapid și user-friendly: https://amplica.md/optimizare-interna-seo/.