Cea mai rapidă viteză de deschidere a site-ului cu diskurile SSD!

SSD3

Te-ai săturat să pierzi timp zilnic așteptând să se deschidă fișierele,site-ul sau să se pornească aplicațiile? Te-ai gîndit cum să -ți influențezi productivitatea? Cum ar fi dacă toate fișierele și site-urile s-ar deschide la un “sfert de click”?

Cu Amplica visurile devin realitate ! Acum totul este posibil și site-ul tău se va deschide într-un sfert de clik, cu noile hard disk-uri SSD, pe care recent le-am instalat și care răspund atît pentru viteza deschiderii site-ului cît și pentru eficiența timpului tău.

Astfel îți prezentăm avantajelepe care le are hard diskul SSD pentru site-ul tău:

1. Viteza de acces a fișierelor și a aplicațiilor este punctul forte al SSD-urilor. Fișierele și aplicațiile se vor deschide aproape instantaneu.

2. SSD-ul rezistă mult mai bine la incidente și asta pentru că nu are părti mobile. Se bazează în principal pe DRAM sau memorie flash și un microprocesor.

3. SSD-ul consumă mai puțină energie.

4. SSD-urile flash au o durata de viața medie de 300.000 de cicluri de scriere, iar cele mai bune ajung chiar și la 1.000.0000 de cicluri de scriere pe celula. Deci teoretic sunt mai rezistente în timp.

Tu ce alegi?


Vino la Amplica și timpul tău mereu va lucra pentru tine!

Contacteaz-ne chiar acum la 022 80 46 78 și află toate detaliile