str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.mdSSL CERTIFICATE
RapidSSL Wildcard®

  • Protejează toate subdomeniile cu un certificat
  • Verificare Simplificată
  • Emiterea în 3 zile

89 €/an


True BusinessID With EV

  • Protejează un singur domeniu. (Green address bar)
  • Verificare Companie
  • Emiterea în 15 zile

199 €/an


Securitatea Informațională

Securitatea informațiilor de pe Internet este unul dintre cele mai actuale subiecte. Atunci când dezvoltăm un site care funcționează cu date personale, securitatea trebuie să fie o prioritate. Pentru aceasta există certificatele SSL. Certificatul SSL este o semnătură digitală unică a site-ului dvs. web.
Certificatul SSL confirmă faptul că domeniul aparține unei companii reale și că proprietarul său are dreptul de a utiliza cheia secretă în mod legal.

SSL se descifrează în felul următor: “secure sockets layer”, iar certificatul în sine este o măsură de securitate care ajută la protejarea informațiilor sensibile transmise între browser și server. Certificatul criptează datele, prevenind posibilitatea de a intra în posesia acestor informații de către părțile terțe.Certificatul SSLconține următoarele informații:

Numele de domeniu la care este emis certificatul SSL

Numele juridic al deținătorului de certificat

Locația fizică a titularului certificatului (oraș, țară)

Rechizitele furnizorului certificatului SSL

Perioada de valabilitate a certificatului


Amplica SSL Cumpara

Având un certificat SSL vă asigurați nu doar protecție tehnică a datelor. Acest certificat funcționează la nivel emoțional – vizitatorii site-ului se simt mai siguri și mai puțin îngrijorați în cazul când vă trimit date lor personale. La noi puteți cumpăra un certificat SSL pentru site-ul dvs. la un preț avantajos.


Pentru a fi mai preciși acest proces presupune:

Browser-ul încearcă să se conecteze la site și cere serverului să se identifice

Serverul trimite browserului o copie a certificatului SSL-și browser-ul verifică dacă certificatul a fost emis de către o persoană de încredere.

În cazul în care certificatul este valabil, browserul trimite un mesaj la server ca să confirme încrederea, iar serverul, la rândul său, începe o sesiune criptată

Apoi browserul și serverul încep să schimbe datele criptate