str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Cine suntem?

Cine suntem? O echipă.

TABAC Denis CEO AmplicaCompania AMPLICA prestează servicii de găzduire web (hosting) pentru web site-uri, hosting reselling pentru afacerile de web design, înregistrare nume domenii și creare web site-uri.

Însă totul se începe de la o echipă plină de entuziasm, dedicați în tot ceea ce facem dorind să oferim clienților cea mai simplă și comodă metodă de a fi online fără bătăi de cap.

Pentru că apreciem valorile dezvoltării durabile a afacerii, bazate pe etică şi transparenţă, clienții noștri sunt și partenerii noștri de afaceri.

Relația cu clienții o vedem ca pe un parteneriat de lungă durată și încercăm să fim alături pe parcursul dezvoltării lor prin soluții mereu adaptate noilor cerințe.

Deseori se întîmplă ca clienții treptat să ne devină prieteni și apreciem foarte mult încrederea ce ne-o oferă.

Satisfacția clienților reprezintă un factor cheie în optimizarea serviciilor pentru a oferi cele mai bune oferte care vor contribui la optimizarea proceselor cheie, cât și la creșterea performanței site-ului Dumneavoastră.

Cu respect,

Denis Tabac, CEO
AMPLICA

 De ce să lucrezi cu noi?

Pentru că  suntem conștienți de faptul că succesul se construiește împreună cu toți clienții și partenerii, iar calitatea serviciilor și a deservirii este o prioritate în ceea ce facem zi de zi la Amplica.

30 days Money Back – Nu trebuie să-ți faci griji că ai putea să-ți pierzi banii pentru că știm cît de greu e să faci o alegere corectă cînd zeci de companii vin cu oferte similare. Ai tot dreptul să-ți soliciți banii înapoi timp de 30 de zile de la procurarea serviciilor de hosting dacă consideri că nu sunt potrivite pentru tine.
  Accesibilitate și viteză – DataCentru Amplica unde sunt localizate serverele noastre este în Germania, ceea ce oferă garanția și calitatea serviciilor de hosting. Iar datorită infrastructurii dezvoltate a rețelelor Germaniei permite o viteză de acces excelentă a site-urilor pentru vizitatorii din orice colț al lumii.
  Programe de afiliere– Primești un comision de 10% din fiecare comandă de găzduire care provine din reclama facută de site-ul dvs. Vezi detalii aici.
  Parametri nelimitați – Conturi Clienți, Baze de Date, Trafic Lunar, Căsuțe Poștale, Conturi FTP -toate acestea sunt nelimitate la orice pachet de hosting comandat. De multe ori veți vedea diferiți provideri de hosting care oferă prețuri mai mici însă vă limitează la acești parametri care mai apoi vă fac probleme cu poșta electronică sau altceva.
  Beneficii pentru studenți – Multe afaceri online și site-uri de amploare pornesc doar cu o echipă de tineri pasionați de o idee foarte genială. Noi venim cu susținere pentru studenți oferindu-le 30% reducere la serviciile de hosting deoarece știm că la început ai deobicei un buget foarte limitat.
  Susținere pentru ONG-uri – Ne dorim să încurajăm și să susținem online Organizațiile Non-Guvernamentale oferindu-le planuri tarifare speciale la serviciile de hosting de până la -40% reducere.
  Suport tehnic 24/7 – Echipa AMPLICA și-a luat angajamentul să asigurăm 99.99% uptime şi asta înseamnă că suntem mereu la dispoziţia clienţilor noştri pentru a rezolva orice situaţie neprevăzută.
lista continuă…