str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Testimonial – SDP-World

Cine sunteți și ce oferă site-ul Dvs pentru vizitatori?
SDP-World – este o platformă, care are menirea să creeze și să realizeze proiecte desinestătător, dar și să acorde servicii de acest gen. La baza ei se unesc resursele companiilor cu profil (juridic, investițional, contabil, audit, consultanță, financiar) care îndeplinesc un scop comun în timpul realizării unui proiect. Rolul SDP-World este de a face transparență în procesul de realizare a proiectelor, unde instituțiile financiare și alte părți implicate în proiect, obțin încrederea în siguranța investițiilor, știind că SDP-World își îndeplinește activitatea profesionist, asumându-și riscurile în procesul de realizare a proiectelor.

De ce ați migrat site-ul la Compania Amplica și ce s-a îmbunătățit după migrare?
“Pînă la acest moment activitatea a avut loc în Federația Rusă, doar că afacerea va activa și în alte țări, iar oficiul de lucru va fi în R. Moldova am ales compania Dvs. Am ales din 3-4 companii care oferă aceste servicii, de ce anume Amplica? Fiindcă studiind-o mi-a lăsat o impresie de încredere și facând prima comandă, m-am convins de alegerea facută.”

Ce părere aveți despre serviciul de hosting de la Amplica?
“Îmi place că sunteți foarte rapizi și explicabili. Colaboratorii sunt foarte amabili și oferiti servicii de calitate. Cred că va fi și mai departe o colaborare frumoasă!
Vă mulțumesc!”

Sindila Eugeniu
Site: www.afs-holding.com
Email: ens@sdp-world.com