În luna dragostei Amplica anunță concurs cu premii pentru înregistrarea domeniilor el.md și ea.md

Concurs Perna копия

În luna dragostei, Februarie, compania Amplica lansează serviciul de înregistrare a domeniilor pentru afacerile online destinate femeilor sau barbatilor – ”ea.md” și ”el.md” Domeniile el.md si ea.md sunt convenabile și foarte atractive pentru afacerile cu clienții specifici – bărbați și femei. Spre exemplu  cravate.pentru.el.md sau accesorii.ea.md sunt nume de domenii  ușor de memorat și atractive pentru  produse destinate femeilor sau bărbaților.

O motivație în plus pentru a înregistra domenii de tipul ea.md si el.md în luna februarie este posibilitatea de a câștiga cadou 2 perne minunate de la partenerul nostru –  Perna mea.md. Pernele oferite sunt  ortopedice și antialergice, cu efect de reducere a sforăitului și de micromasaj în timpul somnuluui.

De ce să alegi domeniile el sau ea.md?

  1. Dacă ai un proiect, afacere sau blog personal specific bărbaților sau femeilor atunci aceste  subdomenii  vor fi mai atractive  și mai ușor de perceput de către publicul țintă.Compania de hosting Amplica este unica care  înregistrează subdomenii precum el.md și ea .md.
  2. Dacă înregistrezi în februarie un domen el.md sau ea.md primești o reducere 10%.
  3.  Câștigi o economie de 23%  dacă comanzi el.md sau ea.md. în comparație cu clasicele domenii ”.md”. Aceste subdomenii permit să fiți perceput ca din zona .md cu cheltuieli mici, dar cu rezultate maxime.
  4. Te califici automat în concursul ”el.md+ea.md=Pernamea.md” și câștigi cadou din partea Pernamea.md  un set de 2 perne ortopedice cu efect de micromasaj în urma extragerii online desfășurate pe 28 februarie.*

Vedeți mai jos mai multe  exemple de subdomenii libere pe care le puteți înregistra.

Pentru a rezerva domeniul dvs de  tipul ”ea.md” sau ”el.md” contactați-ne la (022)80 4678 sau info@amplica.md

Domenii specifice pentru femei ”ea.md” Domenii specifice pentru  bărbați ”el.md”
Frumusete.ea.md

Cosmetologie.ea.md

Lenjerie.ea.md

Salon.ea.md

Garderoba.ea.md

Iubesc.ea.md

Cosmetologie.ea.md

Fitness.ea.md

Bijuterie.ea.md

Iubesc.ea.md

Parfumpentru.ea.md

Pantofipentru.ea.md

Floripentru.ea.md

Psihologie.ea.md

Cravate.el.md

Cravatepentru.el.md

Costume.el.md

Sport.el.md

Ceasuripentru.el.md

Hainepentru.el.md

Cadoupentru.el.md

Totulpentru.el.md

Pescuit.el.md

 Extragerea cîștigătorului ”el.md+ea.md=Pernamea.md” va avea loc pe data de 28 februarie, orele 11:00. Participanți sunt considerați fiecare client care procură unul din domeniile ea.md sau el.md. Extragerea câștigătorului se va face prin site-ul random.org. Câștigătorul va fi anunțat telefonic și pe pagina naostră de Facebook.

 Înregistrează subdomenii tip el.md sau ea.md și intră în concurs! Cîștigă împreună cu Amplica 2 perne ortopedice de la Pernamea.md!

comanda acum