Counter – Strike: Global Offensive – o experiență nouă de joc

cs-go

Ești un gamer înrăit sau o faci doar pentru ați scoate stresul, la sigur ai auzit despre Counter –Strike. Acest joc tactic online te atrage într-o lume virtuală, unde împreună cu echipa ta, creată din oameni reali, ai ocazia să îți alegi armele, să dezvolți o strategie și să îți învingi oponentul (o echipă formată din alți oameni reali), atacîndu-l împreună cu coechiperii.
Jucătorii pot fi în diverse colțuri ale lumii, vorbi diferite limbi și împărtăși diverse culturi, dar odată ce sunt conectați în joc, ei se transformă în 2 echipe combatante: teroriștii și contra-teroriștii, care au un scop de echipă, setat de obiectivele hărții, cu alte cuvinte acesta ar fi nimicirea echipei inamice. După fiecare rundă cîștigată, jucătorii primesc bani virtuali, care le permit să-și schimbe și îmbunătățească arsenalul și accesoriile, astfel ca în următoarea rundă să aibă mai multe atuuri față de echipa oponentă.
Counter – Strike: Glogal Offensive (CS:GO), este al patrulea joc apărut sub franciza de bază Counter – Strike. Acesta este un joc first-person shooter, dezvoltat de Valve Corporation și Hidden Path Entertaiment, care de asemenea au administrat Counter – Strike: Source, după apariția lui.
CS:GO îți oferă o experiență unică de joc, datorită inovațiilor aduse și vitezei de updatare noi. Dacă vrei să uiți de rutina zilnică cu care te confrunți, te poți refugia în lumea CS:GO, unde poți să îți descarci tensiunea, să petreci timpul dezvoltînd o strategie de echipă și să savurezi cîștigul.