Counter – Strike:Source – jocul clasic, ce îți oferă o experiență și mai reală

cs-source

Secolul XXI a venit cu o ofertă largă de lumi virtuale în care oamenii se retrag pentru ore întregi, în speranța de a trăi o experiență diferită de cea pe care le-o oferă viața reală. Counter Strike este unul dintre cele mai iubite jocuri first-person shooter. Mulțimea de fani pe care i-a adunat acest joc se datorează senzațiilor reale pe care le oferă. Сounter – Strike: Source (CS:Source), apărut în 2004 este un remake al jocului original Counter-Strike, care rulează pe motorul Source Half-Life 2, datorită serviciului Steam oferit de compania Valve.

CS:Source de asemenea este orientat spre atingerea obiectivelor și se bazează pe jocul de echipă. Scopul jocului este de a învinge echipa adversară în cît mai multe runde, realizînd obiectivul hărții joacă, iar acesta poate fi: dezamorsarea bombei, salvarea ostaticilor sau uciderea întregii echipe adversare.
În timpul jocului, fiecare jucător are o singură viață și aceasta se consumă în dependență de cît de grave sunt rănile și traumele primite. Gravitatea daunelor induse de armament este dependentă de locul traumelor, cele ale craniului sunt cele mai letale. Dacă jucătorul este rănit letal, el nu reînvie și se poate întoarce în joacă abia în următoarea rundă. Dacă persoana dotată cu arme, grenade si un arsenal bun la începutul rundei, moare, tot restul rundei arsenalul ei v-a sta nefolosit.

CS:Source oferă o serie de inovații față de jocul original CS și anume o gamă completă de arme realiste: pistoale, puști, grenade și arme reci. Îmbunătățit de puterea motorului Source, jocul are efecte vizuale desăvîrșite, care fac călătoria ta în lumea virtuală la maxim apropiată de realitate. Jocul e și mai real pentru că precizia împușcăturilor scade drastic în timpul mersului, iar dacă butonul declanșator este ținut prea mult se produce recul sever.
Pe lîngă aceasta, CS:Source a îmbunătățit hărțile clasice și oferă posibilitatea de juca offline cu boți, pentru a te antrena și a însuși specificul hărții.
CS:Source și după trecerea anilor continuă să atragă veteranii jocurilor first-person shooter și noii jucători, care odată ce trăiesc această experiență, devin fani înrăiți ai acestui joc. Trăiește experiența reală Counter – Strike: Source și ia o doza de adrenalină, pentru realizările tale zilnice.