Compania de hosting S.C. “AMPLICA” S.R.L. prestează servicii de găzduire web, înregistrare nume domenii, elaborare și administrare site-uri etc.

De aceea venim în întâmpinare cu un suport important pentru a îmbunătăți vizibilitatea Organizațiilor Non-Guvernamentale din Republica Moldova în sfera online, oferindu-vă facilități la menținerea și crearea paginilor web. În prezent internetul este principala sursă de informare pentru majoritatea, îndeosebi în rândul tinerilor.

 Astfel ne-am propus să oferim ceva exclusiv pentru ONG-uri:  „AMPLICA oferă tuturor ONG-urilor înregistrate în Republicii Moldova o reducere de până la 40% la serviciile de hosting și creare web site-uri. Iar aceasta nu este o promoție temporară, ci nelimitată în timp.  Știm cât de mult contează activitatea organizațiilor nonguvernamentale în societate, iar o buna prezență online oferă o multitudine de oportunități de care beneficiază fiecare dintre noi.”

Crearea site-ului organizației dumneavoastră într-un mod profesional vă va permite o mai bună comunicare între ONG-uri și cetățeni, mai multe noutăți despre activitățile lor, promovarea voluntariatului și atragerea societăţii civile în acţiuni filantropice.

Astfel, vă propunem următoarele pachete de hosting cu reduceri special pentru dumneavoastră:

 *** tabel

Aşteptăm cu interes comenzile Dumneavoastră.