str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Cu Programul de Afiliere Amplica cîștigați bani fără nici un efort.

Cu Programul de Afiliere Amplica cîștigați bani fără nici un efort.

 

Un parteneriat fructuos întotdeauna aduce venituri reciproce. De aceea, inițiînd o colaborare, echipa Amplica se gîndește cum ar putea să vă aducă un avantaj dublu. Primul ar fi servicii de hosting calitative și eficiente, iar al doilea – un venit suplimentar. Anume pentru aceasta am pregătit Programul de Afiliere pentru clienții noștri.

Pe scurt despre program. Programul de Afiliere Amplica vă permite să obțineți un venit suplimentar prin intermediul site-ului dvs., și anume, 10% de la comanda oricărui client care a apelat la serviciile noastre de web hosting și hosting reselling prin intermediul site-ului dvs.

Cum puteți deveni parte a programului? Petru a deveni Partener Afiliat Amplica trebuie să faceți o referință la noi pe site-ul dvs. O puteți face în doar 3 pași simpli:

1. Înregistrați-vă/Logați-vă (dacă sunteți deja clientul nostru) în Sistemul de Billing Amplica pe amplica.shop;

2. Accesați Sumarul Contului și găsiți Clienți recomandați;

3. Copiați linkul de referal și înserați-l oriunde pe site-ul dumneavoastră, în context sau în semnătura de pe forumuri, email, blogul personal sau puteți încărca unul din bannerele de aici.

În caz că nu puteți sau nu știți cum să o faceți, vă ajutăm noi să încorporați codul pe site.

Ce se întîmplă mai departe? La finele fiecărei luni, în contul dvs. Amplica Billing vor fi incasate cele 10% din contractele fiecărui client care a apelat la serviciile noastre, trecînd de pe site-ul dvs. Sistemul este foarte transparent, pentru că din contul dvs. de Billing puteți monitoriza cîte clickuri s-au făcut pe link și statistica achizițiilor fiecărui vizitator al site-ului. Mai mult ca atît puteți fi siguri că chiar și în cazul în care clientul venit de pe link-ul dvs. de afiliere nu face achiziția imediat, ci peste un anumit timp, banii vor ajunge în contul dvs., pentru că sistemul Amplica Billing îl memorează și în decursul următoarelor 90 de zile îl va recunoaște și în mometul efectuării achiziției de către el veți primi cele 10% din contractul lui.

Nota Bene! Programul de Afiliere vă asigură venituri din clientul venit prin intermediul dvs. pe tot parcursul colaborării noastre cu el. La fiecare prelungire a contractului în contul dvs. vor fi transferate 10%.

Cum puteți utiliza banii? Banii veniți în contul dvs. Amplica Billing la finele lunii pot fi folosiți pentru achitarea serviciilor de hosting sau pot fi extrași și folosiți în alte scopuri.

Și încă ceva… Programul de Afiliere nu vă obligă la nimic, dar vă deschide oportunitatea de obține pasiv venituri suplimentare, fără nici un efort. Aplicați la Program acum și în scurt timp veți fi surpins plăcut de incasările din contul dvs.