str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Cum câștigi bani cu Programul de Afiliere la serviciile de hosting?

2

Cum să beneficiați de 10% comision cu  Programul de Afiliere?

Pentru că aveți deja un site, nu ar fi bine să vă aducă încă un un profit în plus? Cîștigați bani prin afiliere doar înregistrându-vă pe www.amplica.md.

Compania de hosting Amplica, de curând a lansat Programul de Afiliere care este destinat deținătorilor de website-uri și doresc să își crească profiturile din publicitate contribuind la vânzările companiei noastre.

Deveniți Partener Afiliat și primiți 10% din suma comenzii clienților care au venit de pe site-ul dumneavoastră. Remunerarea se face în momentul achitării clienților, cât și pe toată durata perioadei care se deservește la noi.

 

Cu alte cuvinte, dacă clientul venit de pe site-ul dumneavoastră a făcut o comandă de 100 euro, adunci remunerarea este de 10 euro. Dacă aveți 5 clienți, atunci calculele sunt următoarele:
5 x 1
00 =500 euro – 10 % = 50 euro (acesta reprezintă remunerarea dvs)
Iar dacă clientul va continua și perioada următoare să utilizeze hostingul nostru, atunci de fiecare dată veți primi o remunerare.

 Cum devin Partener Afiliat?

 

1. Înregistrați-vă/Logați-vă (dacă sunteți deja clientul nostru) în Sistemul de Billing AMPLICA pe www.amplica.md;

2. Apoi la Sumarul Contului găsiți Clienți recomandați;

3. Primiți linkul de referal și înserați-l oriunde pe site-ul dumneavoastră, în context sau în semnătura de pe forumuri unde mai des sunteți prezenți, email sau blogul personal.

E simplu? Începe acum!

inscrie-te  in programul de afiliere

 


Am pregătit aici informație utilă pentru Dumneavoastră ca să aflați mai multe despre Program:

 Cum primiți banii acumulați?

În contul dumneavoastră de Amplica Billing veți putea vedea statistica clickurilor de pe linkul nostru cât și a achizițiilor fiecărui vizitator al site-ului.
Banii acumulați pe durata unei luni calendaristice îi vom transfera la sfârșitul lunii pe contul dumneavoastră din sistemul de billing AMPLICA , iar aceștia pot fi extrași sau utilizați la procurarea serviciilor noastre de hosting.

Vizitatorul nu a făcut comandă imediat?

Sunteți în câștig chiar și atunci când vizitatorul de pe linkul de afiliere nu face comandă imediat, însă peste o perioadă de timp se răzgândește și achiziționează totuși serviciile AMPLICA. Pentru că următoarele 90 de zile Sistemul de Biling AMPLICA îl va recunoaște oricum ca afiliatul dumneavoastră și veți primi cele 10%.

Care servicii oferă remunerare?

Toate planurile de web hosting și hosting reselling vor fi remunerate cu 10% din valoarea achiziției afiliatului dumneavoastră, însă înregistrarea numelor de domenii și alte servicii nu vor fi calificate.

2Dacă apar careva întrebări cu privire la Programul de Afiliere sau cum să deveniți Partener Afiliat nu ezitați să ne contactați.

 


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *