str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Cum să creați o pagină web pentru mica afacere

Cum să creați o pagină web pentru mica afacere

Dacă aveți o mică afacere și vreți să fiți online – nici o problemă. Vestea bună este că nu trebuie să posedați competențe tehnice, ci să dețineți o planificare a acțiunilor, pentru a lăsa o impresie bună în fața vizitatorilor. În continuare vă oferim indicii privind plănuirea și crearea unui site web care vor consolida afacerea dvs.

Conținutul site-ului

Ce informații să includeți pe site-ul Dvs.?

1. Informația de bază – Includeți informațiile de contact, în mod ideal pe fiecare pagină a site-ului, cum ar fi în partea de jos a site-ului sau într-o bara laterală. În cazul în care afacerea Dvs. are o locație fizică, ar trebui să includă, de asemenea, adresa și orele de lucru.

2. Propunerea Dvs. de valoare/Pașii vânzării – Scrieți un rezumat despre afacerea Dvs., și ceea ce o face să iasă în evidență. Mesageria ar trebui să fie reflectată pe tot parcursul site-ului, în special pe pagina principală și alte pagini-cheie.

3. Detalii despre produse și servicii – În afară de rezumat, oferiți detalii despre produsele și seviciile afacerii Dvs. Puteți include pagini cu produse de colecție din munca anterioară.

4. Apelul la acțiune – Fiecare pagină sau secțiune a site-ului Dvs. ar trebui să aibă un apel clar la acțiune, care direcționează utilizatorul ce să facă în continuare. Pentru site-ul Dvs. de afaceri obiectivul este de natură să direcționeze utilizatorul pentru a face o achiziție la afacerea Dvs. Apelul la acțiune include “Contactați-ne“, “Participați“, “Începeți“, “Alăturați-vă” sau “Încercați gratis“.

5. Testimoniale oferă legitimitate și credibilitate site-ului Dvs. de afaceri, astfel încât de îndată ce primiți un feedback pozitiv, cereți permisiunea să-l folosiți.

6. Rețele de socializare – Adăugați linkuri cu rețelele Dvs. de socializare alături de informația de contact.

 

Structura site-ului

Cum veți organiza site-ul Dvs.? Începeți să faceți o schiță cu referire la conținutul site-ului. Ea nu necesită să conțină totul, ci doar titlul și o descriere la fiecare pagină.

(CMS) Sistemul de administrare a conținutului site-ului web și găzduirea

Având un plan solid, puteți începe afacerea Dvs. Trebuie să alegeți un CMS și un serviciu de găzduire. Vedeți cele mai bune oferte pe care le oferim noi pentru Hosting și Domen. Un CMS este o aplicație pentru gestionarea site-urilor web, facilitează organizarea, controlul și publicarea de documente sau alt tip de conținut.

Design-ul site-ului. În funcție de platforma pe care o alegeți, veți avea probabil o colecție de teme sau stiluri. Puteți să angajați un designer profesionist pentru a personaliza designul de asemenea puteți utiliza o temă care este deja terminată.

(SEO) Optimizarea pentru motoarele de căutare. Doriți ca site-ul Dvs. să apară în lista de căutări a potențialilor clienți?! SEO vine în ajutor – mărește traficul calitativ al site-ului.

Felicitări ați creat pagina web a companiei Dvs.! Actualizați informația pentru a avea un viitor prosper! Urmăriți BLOG-ul Amplica și aflați cele mai bune sfaturi pentru a avea un site de succes!