str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Cum să creați un cont pe linkedin?

Cum să creați un cont pe linkedin?

Acum este un secol în care nu este suficientă prezența pe conturi sociale cum ar fi facebook, twitter, instagram, acum este foarte important să fiți prezenți pe rețeaua socială Linekedin. Pentru că ce poate să fie mai comod și mai profesional decât rețeaua LinkedIn care a fost special creată pentru a conecta angajați cu angajatori. Dar ce e cel mai interesant că nu toți știu cum de început călătoria în lumea profesională a LinkedInului. Tocmai de aceea astăzi, împreună vom descoperi câteva recomandări importante în ceea ce privește utilizarea acestei rețele.

 1. Încercați să vă transformați profilul într-un profil care se evidențiază în mulțimea de conturi LinkedIn.
  – Creați-vă un URL unic, care se citește ușor și care conține maximum 29 de simboluri
  – Scrieți un antet convigător, cu cuvinte cheie interesante și care conține maximum 120 de simboluri
  – Nu uitați să lăsați informații de contact, cum ar fi: adresa de e-mail, legăturile facebook, twitter, adresa web a site-ului dvs personal.
 2. Încercați să puneți accent pe abilitățile dvs profesionale.
  – Puneți informație care vorbește de abilitățile dvs unice, descrieți cine sunteți, ce vă doriți să realizați, ce faceți pentru aceasta. Informația trebuie să aibă aproximativ 2000 de simboluri;
  – Vorbiți despre experiența dvs, indicați locurile de muncă relevante, adăugați conținut vizual, fotografii, pdf-uri, videouri care o să relateze mai bine lucruri interesante despre cariera dvs;
  – Plasați informații despre abilitățile dvs, de obicei, profilurile care conțin asemenea informații sunt mai vizualizate de 13 ori mai mult. Apropo, pe LinkedIn se întâlnesc mai mult de 45 000 de abilități.
  – Adăugați o fotografie profesională și calitativă.
 3. Arătați partea bună a caracterului dvs.
  – Completați blocurile în care vorbiți despre activitățile de voluntariat în care v-ați implicat, cauzele sociale pe care le susțineți, modul în care le susțineți, ce faceți i de zi pentru a contribui la o lume mai bună.

Cu siguranță LinkedInul este cea mai bună opțiune pentru a vă crea un CV online unde puteți interacționa cu viitorul dvs angajator sau cu viitorii dvs angajați. Un cont de LinkedIn crea după reguli o să va ajute să atrageți clienți, să vă poziționați profesionist în ochii celor cu care interacționați și nu în ultimul rând să fiți la curent cu ultimele noutăți profesionale din domeniile care vă interesează.