str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Cum să faceți bani din blogul Dvs.

Cum să faceți  bani din blogul Dvs.

Din moment ce blogul Dvs. este creat, și acumulați trafic nu vă rămâne decât să îl monitorizați. Probabil, ați auzit că blogul se poate transforma într-o sursă de venit. Vă prezentăm 6 cele mai frecvente moduri, care vă pot ajuta să obțineți bani din blog.

  1. Marketing afiliat

Marketingul afiliat este un tip de comercializare bazat pe performanță. Dvs, în calitate de blogger includeți linkuri la un produs sau serviciu oferit prin intermediul altui program de afiliere. Dacă unul dintre vizitatori achiziționează bunul sau serviciul Dvs., o să obțineți venit. Metoda dată vă ajută să faceți bani direct proporţional cu rezultatele şi munca depusă. Cu cât recomandați mai multe produse iar vizitatorii Dvs. le cumpără, cu atât faceți mai mulţi bani.

  1. Publicitate – Google AdSense

Unele persoane își creează un blog doar pentru publicitate, iar Google AdSense este cea mai cunoscută rețea de publicitate de la Google. Există două moduri de a începe să câștigați bani de la Google AdSense: 1.în funcție de afișări: acest lucru depinde de numărul vizualizărilor. 2.în funcție de clicuri: Indiferent de vizualizări, dacă un vizitator face clic pe anunțul de pe site-ul Dvs., veți câștiga o anumită sumă din venitul anunțurilor.

  1. Cursuri sau servicii

Dacă predați deja vizitatorilor Dvs. prin intermediul blogului, de ce să nu stabiliți un curs online cu plată? În afară de cursuri puteți oferi și servicii, în funcție de nișa Dvs., fie că sunteți scriitor independent sau blogger de nunți, trebuie doar să vă faceți auzit.

     4. Consultanță

Cu serviciile de consultații, percepeți o taxă pentru a oferi feedback cititorilor. Să presupunem că blogul Dvs. e despre utilzarea calculatorului. Ați putea primi bani din apeluri Skype, unde discutați cu clienții despre strategiile de utilizate a rețelelor de socializare.

     5. Comentarii plătite sau publicități

Dacă acumulați un trafic enorm ar trebui să căutați un sponsor. Când cineva vă transmite un produs puteți scrie comentarii cu plată sau puteți fi remunerat lunar pentru a păstra anunțuri pe site-ul Dvs. Astăzi, aceasta e o practică etică pentru a informa clienții.

    6. Cărți electronice

Scrierea cărților electronice este o modalitate extrem de populară pentru a vinde un produs unic și este ideal pentru orice nișă. Având atât de multe oportunități disponibile de auto-publicare, este foarte simplu să publicați cartea și să o puneți la dispoziția cititorilor.