str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Cum să vinzi serviciile SEO?

Cum să vinzi serviciile SEO?

[:ro]Astăzi serviciile SEO se pot dovedi a fi dificil de a fi vândute și a fi niște activități destul de provocatoare. De ce, vă întrebați? Pentru că de cele mai multe ori, ofertele de servicii SEO sunt bazate pe promisiuni gen: mai mult trafic, mai multă vizibilitate și mai multe converii. Dar oare, aceasta este calea corectă de a vă vinde ofertele SEO? Noi zicem că nu. Pentru a vă putea vinde rapid serviciile SEO și calitativ, vă recomandăm să citiți articolul de mai jos.

Pentru a vinde serviciile SEO, clienții au nevoie mai mult decât promisiuni. Aceștia au nevoie de rezultate concrete, exacte. La fel ei au nevoie să aibă încredere în dvs. Arătându-le în ofertele dvs date despre cum ați livrat serviciile SEO altor companii, vă va face ca oferta dvs să se deosebească de ceea ce propun alții și astfel veți inspira mai multă încredere. Oferta dvs va conține oportunitățile SEO, previziuni, dar și date concrete ceea ce înseamnă ca șansa de a atrage mai mulți clienți este mai mare.

Google Brand Organic Trafic și Google Non-Brand Organic Trafic vă vor oferi datele necesare pentru a construi rapoarte interesate, exacte cu date precise ce conțin indicatori importanți pentru clienții cărora vreți să le vindeți serviciile SEO.

Pentru a afla și mai multe detalii și a înțelege foarte bine tacticile și metodele utilizate cu succes pentru a atrage noi SEO clienți, urmăriți videoul.[:]