Certificat SSL

Securitatea reprezintă o parte importantă a prezenței online. Cu certificat SSL faci o impresie bună cu un site HTTPS SSL protejat prin folosirea positive ssl.

DE CE AI NEVOIE DE UN CERTIFICAT SSL?

Securitatea informațiilor de pe Internet este unul dintre cele mai actuale subiecte. Atunci când dezvoltăm un site care funcționează cu date personale, securitatea trebuie să fie o prioritate. Pentru aceasta există certificat SSL. Certificat SSL este o semnătură digitală unică a site-ului dvs. web.
https SSL confirmă faptul că domeniul aparține unei companii reale și că proprietarul său are dreptul de a utiliza cheia secretă în mod legal.

SSL se descifrează în felul următor: “secure sockets layer”, iar certificatul în sine este o măsură de securitate care ajută la protejarea informațiilor sensibile transmise între browser și server. Certificatul criptează datele, prevenind posibilitatea de a intra în posesia acestor informații de către părțile terțe.

 

Cum arată un certificat SSL

 

 

Acest site nu are certificat SSL

Acest site are certificat SSL

Acest site are certificat SSL

Cel mai popular

RapidSSL®

1280.00 MDL
45980
MDL / an
  • Verificare Simplificată
  • Emiterea pina la trei zile
  • Certificatul protejează numai domeniul sau subdomeniul principal. Dacă aveți mai multe subdomenii, vă recomandăm să cumpărați un certificat Wildcard. Protejează domenul principal sau subdomen

RapidSSL Wildcard®

272000
MDL / an
  • Verificare Simplificată
  • Emiterea pînă la 3 zile
  • Certificatul protejează domeniul principal și toate subdomeniile. Protejează domeniul și toate subdomeniile

True BusinessID with EV

4200.00 MDL
328000
MDL / an
  • Company verification
  • Emiterea în 15 zile
  • Certificatul protejează numai domeniul sau subdomeniul principal. Dacă aveți mai multe subdomenii, vă recomandăm să cumpărați un certificat Wildcard. Protejează domenul principal sau subdomen

Modalități de plata

Aveți nevoie de ofertă personalizată sau performanță adaugătoare?

Apăsați butonul de mai jos pentru a contacta experții noștri. Vă oferim cele mai intelegente soluții în domeniul găzduirii web.

Serviciile noastre au o mulțime de avantaje

Cea mai bună performanță o găsești la Amplica

Protecție contra atacurilor DDoS

Atacurile de tip DDoS au scopul de a paraliza activitatea dvs in mediul online. Un atac DDoS poate face indisponibil echipamentele dvs (website, servere, ip telefonie, aplicații) iar asta rezulta în pierderi financiare, clienți nemulțumiți și angajați care nu își pot face lucrul în regim obișnuit. Atacurile de tip DDoS pot fi destul de rar, dar atunci când aveți un atac de tipul DDoS, afacerea dumneavoastră are grav de suferit. AMPLICA este printre puținele companii din Moldova care oferă protecție sigură, sistemul de monitorizare verifică permanent rețeaua pentru a reacționa prompt când sunt depistate atacuri DDoS.

Activarea instantă a serviciului

Deoarece timpul este important pentru toti am automatizat toate procesele de activare a serviciilor de hosting și domenii. După confirmarea achitării, serviciiul se activează instant iar datele de access sunt transmise pe emailul dvs în cîteva clipe.

1 IP dedicat

Îți oferim un IP dedicat pentru ca afacerea ta să prospere și să îți aducă profit

Recomandă Amplica - Cîștigă bani

Recomandând serviciile de hosting automat devii partenerul nostru iar toți partenerii noștri sunt remunerați.

Vreau să fiu partener

Intrebari frecvente

Gasiți răspunsul la întrebarile dumneavoastră

Cand v-a fi vizibil domeniul meu pe internet?

De regula activarea unui domeniu se face instant la plata facturii. Majoritatea firmelor in ziua de astazi au automatizat acest sistem de activare. 

Portofoliul nostru de clienţi

În noi au încredere peste 5000 clienți. Devin-o și tu parte din familia Amplica