str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

De ce am ales chatul Jivosite

Chat-Jivosite

Am testat peste 20 chat-uri pînă a ne opri la Jivosite.

Așa cum activăm din anul 2010 am reușit să testăm mai mult de 20 de chat-uri pînă acum. Desigur fiecare din ele atrăgeau prin ceva anume și în multe cazuri aceste beneficii nu se repetă la alte chat-uri, posibil asta e o durere cu care s-au ciocnit propriu zis companiile care au decis să creieze așa un produs, sau poate ele au analizat clienții săi și au ales anumite direcții pe care au pus accent. Pînă la urmă am ales Jivosite după ce am revenit a 3-a oară la el ca să îl mai testăm o dată 🙂

 

Cum anume ne ajută chat-ul de pe amplica.md pe noi.

Erau cîteva aspecte importante pentru noi în alegerea unui chat. Scopul lui principal este să ne ajute repede să comunicăm cu clienții, în așa fel încît să putem rapid să raspundem la întrebări sau să ajutăm la soluționarea carorva situații care deranjează clientul nostru. Să putem repede să îl identificăm ca mai apoi să depistăm care este site-ului dacă el este deja clientul nostru și să îl înțelegem din ”jumătate de cuvînt”, pentru că în timp ce el ne scrie noi deja deschidem cartela clientului si site-ul sau să vedem daca nu e suspendat sau are vre-o problemă la site.

 

De ce recomandăm Jivosite.

El permite să vezi de unde a venit vizitatorul pe site, cît timp a petrecut si pe care pagină și dacă discută deja cu cineva din angajați, cu cine anume. Un alt beneficiu al său este că îndată ce se încheie discuția, poți primi un email cu toată discuția care a avut loc și asta este un foarte bun instrument pentru directorul companiei ca să vadă dacă persoana care a întreținut discuția a putut calitativ să ajute vizitatorul site-ului și dacă a facut vre-o gafă în discuție sau a dus în eroare vizitatorul să poată în primul rînd apela vizitatorul să corecteze situatia iar mai apoi să ia masurile de corectare a scriptului de comunicare intern, pentru că posibil colegul sau nu știe cum să aționeze în o situație neordinară. Se integrează ușor cu amoCRM.

 

Deja puteți achita Jivosite prin intermediul nostru.

Am semnat un parteneriat cu Compania ООО Живой сайт, și asta ne permite să oferim clienților noștri posibilitatea să achite prin intermediul nostru licența Jivosite fără careva taxe suplimentare, prețul este același ca și pe site-ul oficial și include TVA.