str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

De ce este important ca un website să aibă un sistem de securitate puternic?

De ce este important ca un website să aibă un sistem de securitate puternic?

Sistemele de securitate devin tot mai populare, pe măsură ce utilizatorii online cresc din an în an, afacerile se transferă în această lume digitală, iar cei care atacă resursele web sunt tot mai mulți. Probabil vă gândiți că aveți un website care nu se poate confrunta cu probleme gen hacking, dar acest lucru nu este adevărat. Tocmai din acest motiv, este foarte important să vă asigurați că vă folosiți de sisteme de securitate potrivite care vă pot proteja datele și vă pot asigura ca website-ul dvs este în siguranță.

Roboții sunt cei care pot cauza probleme serioase unui website, de aceea este foarte important să alegeți companiile potrivite care vă pot asigura protejarea datelor. Și de această dată Amplica vine cu soluții pe măsură la această problemă. Certificatele SSL puse la dispoziția clienților de către Amplica, sunt garanția securității traficului pe website. Idea de bază al acestui sistem este să protejeze website-ul dvs de accesul roboților și să-i identifice pe cei  care vă accesează website-ul fără a folosi browsere. Sistema de securitate Amplica blochează orice utilizator ce nu utilizează un browser pentru a accesa un website și astfel vă garantează securitatea. Pe lângă acest beneficiu un certificat de securitate, vă mai aduce și alte avantaje, verificați pe acest link și celelalte detalii cu referire la aceste certificate: https://amplica.md/certificate-ssl/.

Simplu, nu-i așa? Cu un certificat vă garantați securitatea datelor importante, cum ar fi: parole, elemente ale tranzacțiilor și le puneți la dispoziția clienților un website perfect protejat.