De ce să lucrezi cu noi?

Pentru că  suntem conștienți de faptul că succesul se construiește împreună cu toți clienții și partenerii, iar calitatea serviciilor și a deservirii este o prioritate în ceea ce facem zi de zi la Amplica.

30 days Money Back – Nu trebuie să-ți faci griji că ai putea să-ți pierzi banii pentru că știm cît de greu e să faci o alegere corectă cînd zeci de companii vin cu oferte similare. Ai tot dreptul să-ți soliciți banii înapoi timp de 30 de zile de la procurarea serviciilor de hosting dacă consideri că nu sunt potrivite pentru tine.
  Accesibilitate și viteză – DataCentru Amplica unde sunt localizate serverele noastre este în Germania, ceea ce oferă garanția și calitatea serviciilor de hosting. Iar datorită infrastructurii dezvoltate a rețelelor Germaniei permite o viteză de acces excelentă a site-urilor pentru vizitatorii din orice colț al lumii.
  Programe de afiliere– Primești un comision de 10% din fiecare comandă de găzduire care provine din reclama facută de site-ul dvs. Vezi detalii aici.
  Parametri nelimitați – Conturi Clienți, Baze de Date, Trafic Lunar, Căsuțe Poștale, Conturi FTP -toate acestea sunt nelimitate la orice pachet de hosting comandat. De multe ori veți vedea diferiți provideri de hosting care oferă prețuri mai mici însă vă limitează la acești parametri care mai apoi vă fac probleme cu poșta electronică sau altceva.
  Beneficii pentru studenți – Multe afaceri online și site-uri de amploare pornesc doar cu o echipă de tineri pasionați de o idee foarte genială. Noi venim cu susținere pentru studenți oferindu-le 30% reducere la serviciile de hosting deoarece știm că la început ai deobicei un buget foarte limitat.
  Susținere pentru ONG-uri – Ne dorim să încurajăm și să susținem online Organizațiile Non-Guvernamentale oferindu-le planuri tarifare speciale la serviciile de hosting de până la -40% reducere.
  Suport tehnic 24/7 – Echipa AMPLICA și-a luat angajamentul să asigurăm 99.99% uptime şi asta înseamnă că suntem mereu la dispoziţia clienţilor noştri pentru a rezolva orice situaţie neprevăzută.
  lista continuă…