str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

De ce un certificat SSL este important pentru clienți și companii?

De ce un certificat SSL este important pentru clienți și companii?

Atunci când un client se îndoiește foarte mult dacă o companie îi poate păstra datele, are de suferit încrederea în această companie și brandul pe care probabil sau nu și l-a construi ani de-a rândul. Iată de ce un certificat SSL poate juca un rol atât de important în creare și menținerea unui portofoliu de clienți.

Pentru orice client fidel sau potențial securitatea reprezintă un punct necesar, mai ales acum când tehnologiile sunt tot mai mult atacate de tot felul de roboți, viruși și hackeri. În aceste condiții este clar de ce clienții aleg companii care le pot garanta securitatea și confidențialitatea datelor.

Dacă ar fi să fim mai expliciți, certificatele SSL sunt tehnologii create special pentru a cripta datele. Aceste certificate sunt utilizate de către milioane de utilizatori în toată lumea pentru a proteja informațiile sensibile. De fapt, certificatele SSL sunt cele mai utilizate protocoale de securitate din toată lumea.

3 motive de ce să utilizezi un certificat SSL?

  1. Informațiile clienților, dar și ale companiei vor fi criptate și în siguranță. Niciun fel de robot nu vă va putea accesa informațiile, fie ele în tranzit sau fie ele stocate pe website-ul dvs.
  2. Veți deveni credibili pentru clienții dvs și vă veți crește notorietatea brandului.
  3. Veți putea scăpa de o problemă în plus și vă veți putea concentra pe alte probleme importante sua alte aspecte ale afacerii dvs care v-ar ajuta să vă creșteți avantajele.

Dacă credeți că aveți nevoie să procurați un certificat SSL, vă invităm să analizați pagina. Iar pentru orice alt fel de întrebări, nu ezitați să ne contactați fie la telefon, fie pe e-mail.