Ceva timp în urmă noțiuni ca web site, hosting, domain erau puțin cunoscute. Nici chiar în prezent, pentru mulți, aceste noțiuni nu au căpătat formă. Și toate acestea se întîmplă într-o perioadă în care tot mai multe lucruri se întîmplă pe internet. Un website nu mai este un avantaj ci o necesitate. Iar de modul în care arată și lucrează web site-ul personal sau corporativ depinde numărul de vizitatori și, implicit, numărul de clienți sau cititori.AMPLICA

Din motivele de mai sus vă invităm să faceți cunoștință cu Amplica. Nu este un serviciu revoluționar. Este un serviciu pe înțelesul tău. Un serviciu care îți face website-ul personal sau corporativ să lucreze. Ca să privești la televizor ai nevoie de o antenă sau să fii conectat la un operator de cablu. Ori, ca cineva să poată accesa website-ul dvs. el trebuie fie plasat pe un hosting. Hosting-ul este un spațiu pe internet. Acolo sunt copiate toate fișierele care fac ca site-ul dvs. să lucreze.

Cînd vrei să te conectezi la televiziune prin cablu suni la un operator. Pentru ca site-ul dvs. să lucreze și dvs. să nu mai aveți grijă de această trebuie să apelați la Amplica.

Viziune

Amplica este un serviciu de hosting simplu ca și înțelegere și nelimitat ca și opțiuni.

Valori

Simplitatea – credem că fiecare persoană trebuie să înțelegă ce este acesta un hosting.

Suport clienți – chiar dacă ceva nu este clar, Amplica va acorda timp și cunoștințe pentru a vă explica.

Nelimitat – un hosting trebuie să aibă toate opțiunile.

Vedeți oferta noastră. E simplă, clară și nelimitată!