str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Domeniu gratuit .md la achiziționarea unuia dintre pachetele nelimitate de hosting

Domeniu gratuit .md la achiziționarea unuia dintre pachetele nelimitate de hosting

Șirul veștilor bune de la Amplica nu ezită să continue, acum vă aducem mai aproape cea mai avantajoasă ofertă a verii. La achiziționarea  unuia dintre cele două pachete de hosting nelimitat: Unlimited One sau Unlimited Full, beneficiați de domeniu .md și  un an de SEO Monitor absolut gratuit. Ce ziceți, cum vi se pare oferta? E destul de savuroasă pentru primele zile de vară?

Cele două pachete de hosting nelimitat vă oferă avantajele potrivite pentru întreținerea unui website fără prea multe griji. Aceste pachete sunt perfect potrivite pentru orice tip de website, fie nou lansat, fie un website cu suficientă experiență care are nevoie de un upgrade. Mai mult ca atât șirul beneficiilor nu se oprește aici.

La achiziționarea pachetului de hosting Unlimited One, nu numai că veți beneficia de spațiu pe disc nelimitat, subdomeniuri nelimitate, conturi de e-mail nelimitate și backup în mărime de 10 GB, dar veți mai profita și de posibilitatea de a beneficia de domeniu gratuit .md timp de un an.

Cea de-a doua ofertă e și mai savuroasă. La procurarea pachetului Unlimited Full care se potrivește perfect pentru website-urile care operează cu fișiere mari și cu multă informație care necesită a fi stocată, acesta vine cu tot pachetul de opțiuni nelimitat: spațiu pe disc, conturi FTP, conturi de e-mail, domenuri și subdomenuri, backup în mărime de 50GB, pe lângă acestea beneficiați de oportunitatea de a vă folosi de domeniu gratuit .md pe toată perioada cât este activ contul de hosting.

Pe lângă toate astea, așa cum vă promisesem mai sus, beneficiați un an de servicii gratuite SEO Monitor ce vă vor ajuta să păstrați vizibil în motoarele de căutare. Beneficiați gratuir de servicii SEO profesioniste care includ SEO intern și SEO extern.

Ne place să vă aducem vești bune și să vă punem la dispoziție serviciile la care ne pricepem cel mai bine. Deci nu ezitați să savurați din plin această ofertă care este valabilă până la sfârșit de vară. La fel, puteți să ne contactați oricând pentru că suntem cei mai buni ghizi în lumea digitală a hostingului.

UNLIMITED ONE


50€ anual

 • Domenii in cont:
  Pachetul este destinat pentru 1 site.
 • 1
 • Spațiu pentru site:
  Mărește numărul de vizitatori fără grijă.
 • Nelimitat

UNLIMITED PLUS


80€ anual

 • Domenii in cont:
  Pachetul este destinat pentru 1 site.
 • 5
 • Spațiu pentru site:
  Mărește numărul de vizitatori fără grijă.
 • Nelimitat

* – Pe toată viața de client (pe toată periada cit e activ contul de hosting).

** – La alegerea tarifului Anual (ex. 71.99 € / 12 luni = 5.99 €).

Printre Clienții Noștri