str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Domeniu xyz la doar 0,5 euro la înregistrare

Domeniu xyz la doar 0,5 euro la înregistrare

Un domeniu este un elemente necesar pentru a vă face website-ul să funcționeze. Acesta este una dintre cele două componente care vă permit rularea și existența în lumea digitală. Tocmai de aceea ne-am gândit cât este de important ca aceste domenii să fie accesibile. Vara aceasta, Amplica își propune să vă delecteze cu prețuri mici și oferte savuroase, pentru că ne place să ne facem clienții fericiți.

O ultima noutate frumoasă la capitolul oferte domenii, este reducerea în valoare de 96% pe care o oferim la înregistrarea unui domeniu .xyz. Achiziționând un domeniu .xyz veți investi doar 0,5 euro inițial. Pentru a beneficia de oferta și a vă bucura de aceast ofertă tot ce trebuie să faceți este să accesați această pagina, să verificați disponibilitatea adresei website-ului, să alegeți domen .xyz și să utilizați codul promoțional: xyz30062016. E mega simplu și e e mega accesibil. Puteți să profitați de ofertă până pe data de 30 iunie, 2016, deci nu stați mult pe gânduri.

Vă suntem mereu alături pentru a vă susține, a vă ajuta și a vă oferi toate informațiile necesare ce țin de hostinguri, domenii, website-uri, SEO și tot ce ține de lumea internetului. Pentru orice întrebare, nu ezitați să ne contactați, suntem bucuroși să fim mereu la dispoziția dvs.