str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Este Business Hosting pentru tine?

Este Business Hosting pentru tine?

Dacă ești proprietarul unei afaceri mici, atunci  trebuie să găsești un pachet de Hosting care să-ți sprijine afacerea. Cu siguranță ai mai auzit despre pachetul de  hosting Business, așa că probabil te întrebi cu ce acest tip de hosting este diferit de toate celelalte?  Mai jos vom analiza ce este pachetul de hosting  Business de la Amplica , astfel vei putea determina dacă este potrivit pentru afacerea ta.

Ce este Business Hosting?

Majoritatea afacerilor au nevoie de o soluție de hosting care nu este numai puternică, ci și ușor de folosit. Unii proprietari de afaceri aleg un plan de bază de hosting comun, deoarece este pentru începători și are toate resursele pentru a merge înainte. Alții însă optează pentru un pachet ma înalt, cum ar fi hosting-ul VPS, dar înțeleg rapid ca pentru a administra un server necesită multă muncă, asta în cazul în care  nu dispui de abilități tehnice potrivite. Business Hosting există pentru a face un echilibru dintre hostingul de bază și cel de un nivel mai înalt. Obiectivul pricipal al pachetului de hosting Business este să ofere proprietarilor de afaceri un mediu de găzduire performant, ușor de utilizat, oferind în același timp instrumente suplimentare care facilitează funcționarea afacerii tale.

În ce mod Business Hosting diferă de celelalte planuri?

Acest plan este un upgrade de la planul hosting tipic. Shared Hosting este foarte bun pentru a începe, deoarece este ușor de folosit și vă oferă suficiente resurse și instrumente pentru a vă ridica site-ul de la pământ. Dar, dacă ai o afacere mică ce vinde produse sau are nevoie de caracteristici suplimentare, atunci Business hosting-ul este pentru tine. Planul Business a companiei Amplica este asemănător cu planul de bază, dar are și unele upgrade-uri.

Cum poate Business hosting-ul să aducă beneficii afacerii tale?

Business hosting-ul are multe avantaje, indiferent dacă ai un magazin fizic sau o afacere online. În caz că ești proprietarul unui magazin fizic si dorești ca rapid și ușor să creezi un website care să-ți susțină afacerea, atunci poți folosi Amplica site builder. Dacă obiectivul tău este să  construiești un magazin e-comerce atunci certificatul SSL, adresa IP dedicată și hosting-ul de înaltă performanță te vor ajuta să începi să vinzi produsele cât mai rapid posibil. Pentru proprietarii de afaceri care nu doresc să-și piardă timpul gestionând personal hosting-ul, dar care doresc un plan mediu de hosting care cu adevărat sa le susțină afacerea, atunci merită să dai o șansă planului de hosting Buissnes.

Este Business hosting-ul potrivit afecerii tale?

Cu siguranță, afacerea ta poate să se descurce și cu un plan de hosting Basic. Dar dacă dorești în serios ca afacerea ta să crească, să vinzi produse online și clienții tăi să te contacteze ușor, atunci făcând un upgrade la Business hosting este o alegere minunată.

Găsește parametrii planului de hosting Business aici. Pentru consultă și detalii, contactează fără ezitare echipa Amplica!