str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Ghid pentru începători: Cum aleg corect hosting pentru website-ul meu?

Ghid pentru începători: Cum aleg corect hosting pentru website-ul meu?

Cu sute de companii care prestează servicii de hosting și cu zeci de tipuri de hosting e greu de descurcat, mai ales, când ești începător în ale hostingului. Dacă mai înainte nu te-ai ciocnit niciodată de ideea de a alege hostingul potrivit pentru website-ul tău. Acum e timpul să afli cum să faci acest lucru. Plus, în acest articol vei afla tot ce trebuie să știi despre cele mai populare tipuri de hosting.

1. Înainte de a procura servicii de hosting, haideți să analizăm ce tipuri există și pentru cine se potrivesc cel mai bine:

Shared Hosting – este cea mai bună opțiune pentru cele mai multe website-uri, pentru că costurile sunt mici. Acest tip de hosting este potrivit pentru website-urile care prezintă nivel moderat de trafic. Shared Hostingeste hostingul unde datele mai multor website-uri sunt stocate pe același server.

VPS – sau dacă ar fi să-l descifrăm Virtual Private Server. Este un fel de hosting dedicate, doar că costul de întreținere este mult mai mic. Acest tip de hosting este perfect pentru cei care caută costuri efective, dar și beneficii pe măsură.

Servere dedicate – sunt cele mai potrivite pentru website-urile mari care au nevoie de resurse mari pentru întreținere. Aceste servere sunt un fel de versiune upgrade a VPS hosting.

2. Alegem compania de hosting:

Probabil cel mai bine ar fi să alegem o companie locală cu care să puteți comunica rapid și eficient. Orice întrebare se rezolvă mult mai rapid, dacă compania de hosting se află în țara în care luați hostingul. Cu toate astea, nimic nu vă împiedică să apelați și la companii care sunt recunoscute la nivel internațional.

3. De ce Amplica?

Pentru că noi o să vă oferim servicii de hosting profesioniste la prețuri potrivite. Veți avea sprijinul și suportul nostru mereu, iar experții noștri în materie de hosting vor fi 24/7 disponibili să vă ajute.