Hosting gratis pe 14 zile

14 zile de hosting GRATUIT
Îți oferim 14 zile de hosting GRATUIT – pentru că suntem siguri că vom prelungi colaborarea.

Vrei să-ți începi afacerea în mediul online – atunci ai nevoie de un hosting. Ce e asta? Într-un limbaj simplu este gazda pentru toate informațiile pe care le deții și de care ai nevoie pentru a-ți administra afacerea online. Și aici apar mai multe întrebări tehnice, pe care nu ți le-ai pus sau răspunsurile la care ți se par niște termeni necunoscuți care nu îți dau claritate. Noi, echipa Amplica suntem gata să îți venim în ajutor oferindu-ți tipul de hosting potrivit afacerii tale.

Am pregătit cîteva pachete de hosting, care răspund necesităților oricărui tip de activitate online: de la un blog mic, site complex cu informații detaliate despre compania ta, un magazin online sau soluții complexe pentru gestionarea afacerii.

Încearcă pachetul MICRO de hosting dacă ai un site de o singură pagină sau un landing page.

Pachetul MINI de hosting se potrivește perfect pentru un site carte de vizită, cu cîteva compartimente de prezentare a companiei.

Pachetul BLOG este alegerea perfectă pentru deținătorii unui site complex, care se actualizează zi de zi cu articole și fotografii.
Iar pentru ca să fii sigur de alegerea pe care o faci, noi îți propunem o perioadă de test de 14 zile, în care poți utiliza hostingul nostru și încerca toate posibilitățile lui tehnice, absolut GRATUIT. Iar ca să nu ai bătăi de cap în plus, noi îți asigurăm și migrarea gratuită a site-ului tău pe noul host.

Dar, ține minte: oricare ar fi scopul pentru care cauți un hosting, cert este faptul că ai nevoie de unul calitativ, rapid și sigur. Știind aceasta am creat cea mai eficientă sistemă de hosting din Moldova, localizată pe servere din Moldova, care garantează o viteză înaltă de acces la informații, minimizează riscul de “cădere” a site-ului și oferă posibilitatea de a conecta sisteme de operare sau securitate adiționale.

Alege de mai jos pachetul cu spațiul potrivit pentru site-ul tău.

[widgetkit id=2558]