Recent  compania a semnat un parteneriat de colaborare cu Diaspora Moldovenească, prin care acordă dreptul de a gestiona domeniile ”.din.md” , deorece acesta reprezintă un interes național. Menționăm că la moment avem un portofoliu de circa 1300 clienți dintre care Primăriil Locale, școli, teatre, intreprinderi de stat,  ONG-uri, dar și companii din Chișinău și regiunile Moldovei.

Drept furnizori  avem  Data- Centru  Trabia-Network, o companie cu capital străin și care din  2009, au construit la Chișinău un Data-Centru independent.  Astfel serverele sunt localizate în Moldova, ceea ce favorizează rapiditatea suportului, reacția de protecție a atacurilor, dar și ușurează munca pentru serviciile de  SEO a site-urilor din zona “.md”
Aici puteți vedea testimonialele clienților noștri mulțumiți:

 

 ”Companie super, partener de incredere, servicii de calitate, bravo voua tineti-o tot asa!”Denis Marcu, Director ”Marksistem”

”Compania noastră a devenit client fidel al companiei ”Amplica” datorită profesionalismului, rapidității și flexibilității acesteia. Suntem mulțumiți atît de serviciile de închiriere domain cît și de servicile de hosting, compania, oferind la moment, cel mai avantajos raport preț/calitate.” Sofroni Grigore Director General ”FeedBack”

IMG_0003 IMG_0005IMG_0004 IMG_0001       IMG_0003       IMG_0002