Hosting Nelimitat Moldova

V-ați gândit vreodată cum e să nu vă mai faceți griji pentru lucrurile care contează cu adevărat? V-ați gândit vreodată cum e să profitați de cele mai avantajoase pachete fără să investiți prea mult în achiziționarea acestora? Dacă până acum toate astea păreau ireale, Amplica vine cu o mega veste bună. Acum, dacă vă gândeați să achiziționați hosting pentru a vă putea întreține website-ul, puteți profita de oportunitatea de a beneficia de hosting absolut nelimitat la prețuri pământești.

Serviciul de hosting nelimitat, pe care suntem bucuroși să vi-l oferim, o să contribuie nemijlocit la creșterea afacerii dvs. Cum? Simplu, vă veți face mult mai puține griji în legătură cu întreținerea acestuia, nu vă veți mai face griji de mărimea fotografiilor încărcate, videourilor plasate pe website și de conturile FTP.

Mai mult ca atât, aveți posibilitatea să achiziționați unul dintre cele trei pachete super avantajoase: Unlimited One, Unlimited Plus și Unlimited Full.

Pachetul Unlimited One se va potrivi perfect pentru un site al dvs dacă nu aveți nevoie de un număr nelimitat de conturi FTP și de baze de date MySQL. Acest pachet vă oferă spațiu pe disc nelimitat, subdomeniuri nelimitate, un domen, conturi de email nelimitate și backup în mărime de 10 GB.

Pachetul Unlimited PLUS este o premieră și este perfect pentru cei care au cîteva site-uri și aveți nevoie de posibilități nelimitate după spațiu pe disc, conturi FTP, conturi de email, subdomenuri.

Cel de-al treilea pachet Unlimited Full este perfect pentru companiile care operează cu fișiere mari, cu informații multe și abundente, cu înnoiri zilnice ale website-ului cu fotografii, video sau alt tip de conținut care necesită mult spațiu, cum ar fi: website-urile fotografilor, agențiile digitale, de marketing, de traduceri etc. Acest pachet vă oferă totul absolut nelimitat: spațiu pe disc, conturi FTP, conturi de email, domenuri și subdomenuri, plus aveți backup la 50GB și o bază de date în mărime de 2GB.

Ce ziceți, merită achiziționat? Cu siguranță, da.

Puteți să profitați de una dintre cele mai avantajoase și mai interesante oportunități Amplica. Vă îndemnăm să nu ezitați și să luați legătură chiar acum cu noi pentru a putea iniția procesul de deservire profesională a website-ului dvs prin hostarea în termen nelimitat al acestuia.

 

UNLIMITED ONE


7.20 € / lună

 • Domenii in cont:
  Pachetul este destinat pentru 1 site.
 • 1
 • Spațiu pentru site:
  Mărește numărul de vizitatori fără grijă.
 • Nelimitat
 • 68.99€ anual

UNLIMITED PLUS


8.64 € / lună

 • Domenii in cont:
  Pachetul este destinat pentru 1 site.
 • 3
 • Spațiu pentru site:
  Mărește numărul de vizitatori fără grijă.
 • Nelimitat
 • 81.99€ anual

UNLIMITED FULL


10.68 € / lună

 • Domenii în cont:
  Pachetul este destinat pentru un număr nelimitat de site-uri.
 • Nelimitat
 • Spațiu pentru site:
  Mărește numărul de vizitatori fără grijă.
 • Nelimitat
 • 96.99€ anual

* – La alegerea tarifului Anual (ex. 68.99 € / 12 luni = 5.74 €).

Mai multe servicii

Domenii

Adresa site-ului este un brand care o sa il promovați în permanență. Trebuie de ales cea mai potrivită adresă, ca să fie foarte ușor de promovat mai apoi.

Detalii

VPS

Accesul este fără limite, ceea ce înseamnă ca puteți instala, rula aplicații, și chiar naviga pe internet prin intermediul serverului.

detalii

Servere Dedicate

Pentru ca proiectele web sa facă față la o cantitate mare de vizitatori/clienți, cel mai recomanda este să fie amplasat pe un server dedicat, cu resurse mari.

detalii

Optimizare Google

Optimizarea Google este un proces ce se referă la o serie de tehnici ce o să ajute website-ul să-și îmbunătățească poziția în motoarele de căutare.

detalii

Printre Clienții Noștri