str. Uzinelor 2, et.4
Chișinău, Republica Moldova
022 011 000
022 804 678
info@amplica.md
support@amplica.md

Hosting potrivit pentru start-upuri?

Hosting potrivit pentru start-upuri?

Probabil atunci când lansezi un start-up și încerci să crești o companie vei avea nevoie de servicii de hosting care să fie suficient de necostisitoare. Este oare posibil de găsit serviciul potrivit de hosting pentru un start-up aflat în faza incipientă? Dacă da, cum realizăm acest lucru și care tip de hosting este mai potrivit pentru o astfel de situație.

Amplica a analizat ofertele de hosting și are un răspuns ferm și sigur. VPS este tipul de  hosting care est esuficinet de potrivitdin toate punctele de vedere pentru o companie care face primii pași în lumea antreprenoriatului. De ce vă întrebați?

  1. Pentru că costurile pentru VPS încep de la 10 euro lunar;
  2. Ai la dispoziție trafic nelimitat, spațiu pe disk, domeniu, subdomenii;
  3. Aveți control asupra website-ului dvs;
  4. Aveți o echip de suport, care va fi alături de dvs 24/7;
  5. Obțineți cu ușurință copii de rezervă ale website-ului, ceea ce înseamnă că nu riscați să pierdeți informația de pe website;
  6. Aveți acces root, ceea ce înseamnă că puteți instala și rula aplicații.

Un start-up are nevoie de mai mult un simplu hosting, are nevoie de servicii de hosting care sunt potrivite și din punct de vedere a caracteristicilor și din punct de vedere a prețurilor. Hostingul VPS îmbină cu succes aceste 2 elemente, iată de ce s-a dovedit a fi cea mai bună opțiune pentru găzduirea unui website. Pentru a afla mai multe detalii cu referire la serviciile de VPS hosting, accesați linkul.